AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI KILIÇ, KIZILAY?IN ÇAĞRISINA UYARAK KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, Türk Kızılay Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Dr. Naif Yılmaz?ın çağrısını geri çevirmeyerek AK Parti Mardin İl Teşkilatlarıyla birlikte kan bağışında bulundu.

Mardin 14.05.2020 17:29:04 0
AK PARTİ MARDİN   İL BAŞKANI KILIÇ, KIZILAY?IN ÇAĞRISINA UYARAK KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, Türk Kızılay Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Dr. Naif Yılmaz’ın çağrısını geri çevirmeyerek AK Parti Mardin İl Teşkilatlarıyla birlikte kan bağışında bulundu.

 

Covid-19 nedeniyle azalan kan stoklarını tekrar canlı tutmak amacıyla Twitter hesabından AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç’a çağrıda bulunan Türk Kızılay Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Dr. Naif Yılmaz’ın çağrısını geri çevirmeyen AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, AK Parti Mardin İl, ilçe, kadın ve gençlik kolları teşkilatlarından oluşan heyet eşliğinde kan bağışında bulundular.

 

Amaçlarının bu zor süreçte kan bağışına daha çok destekte bulunmak olduğunu dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır, söylemi doğrultusunda topluma örnek teşkil edecek şekilde sadece il yönetimi olarak değil ilçe, gençlik ve kadın kollarımızı da harekete geçirerek kan bağışında bulunduk. Çünkü Kızılay’ın bu çağrısına sessiz kalmamız söz konusu bile olamazdı. Her bir kan bağışının 3 hayat kurtardığına dikkat çekerek kan verebilecek durumda olan herkesi Kızılay’a kan bağışında bulunmaya davet ediyorum”.

 

Ayrıca Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Twitter hesabından kan bağışı için kendisine çağrıda bulunan AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç’ın bu çağrısına sessiz kalmayarak kan bağışında bulunacaklarını belirtti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,43% -0,14
  • EURO

    34,73% -0,65
  • GRAM ALTIN

    2436,25% 0,02
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19