AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI ERİ İLK İLÇE BAŞKANLARI TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

AK Parti Mardin İl Başkanlığı`nda yeni dönem başladı. Nihat Eri başkanlığındaki 10 ilçe Başkanı ilk toplantısını parti il binasında gerçekleştirdi.

Mardin 27.12.2017 15:58:47 0
AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI ERİ  İLK İLÇE BAŞKANLARI  TOPLANTISINI  GERÇEKLEŞTİRDİ

AK Parti Mardin İl Başkanlığı'nda yeni dönem başladı. Nihat Eri  başkanlığındaki   10 ilçe Başkanı ilk toplantısını parti il binasında  gerçekleştirdi.

 

 

Ak Parti Mardin İl Başkanlığında gerçekleştirilen İlçe başkanları toplantısına 10 ilçe Başkanının yanısıra Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu ve İl Başkan Vekili Hamit Ete katıldı.

 

 Başkan Nihat  Eri  toplantı öncesi  yaptığı açıklamada Mardin’in sorunlarını bildiklerini , bu sorunların çözümünde ellerinden geleni yapacaklarını  ,Dünü geride bıraktıklarını , Ak Parti Mardin il  teşkilatı olarak çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini belirterek,Mardin il Teşkilatı olarak hedeflerinin büyük olduğunu ve Mardin'i geleceğe,Huzura,Barışa ve  Zenginliğe taşaımak üzere kolları sıvadık.Teşkilatımız  deneyimli ve Bölgeyi  çok iyi tanıyan kişilerden müteşekkil,Kapımız herkese açık olacak,Herkesi kucaklamaya  hazırız.,Bu ekiple önemli çalışmalara imza atacağımıza ve Başarılı çalışmalar yürüteceğimize inancımız tamdır.Ağır bir sorumluluğun altına girdiklerini ve bu sorumluluk bilinciyle hareket edeceklerini  belirten Başkan Eri, ekip ruhuyla hareket edeceklerini ifade ederek, “Allah bu yeni görevimizde bizlere mahcubiyet yaşatmadan hakkıyla ifa etmeyi nasip etsin. Yeni Türkiye’nin inşasında büyük ve ağır bir sorumluluk üstlendik. Ancak ortak akıl ile güçlerimizi birleştirerek, ekip ruhuyla bütün hemşerilerimize hizmet etmek istiyoruz. Hep birlikte bu işin altından kalkacağız. Yeni Türkiye’nin Yeni Mardin ayağının harcını  hep birlikte karacağız” dedi.

 

Daha sonra İlçe Başkanları toplantısı,Basına kapalı olarak devam etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04