AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI DÜNDAR BATTI-ÇIKTI PROJESİNİ İNCELEDİ

Ak Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ,Kızıltepe kavşağında yapımı devam eden battı-çıktı projesini, il yönetiminden oluşan bir heyetle yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Mardin 3.08.2017 17:02:54 0
AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI DÜNDAR BATTI-ÇIKTI PROJESİNİ İNCELEDİ

Ak Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ,Kızıltepe kavşağında yapımı devam eden battı-çıktı projesini, il yönetiminden oluşan bir heyetle  yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

 

Kızıltepe kavşağında yapımı devam eden battı-çıktı projesini, il yönetiminden oluşan bir heyetle  yerinde inceleyen AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “Milletin toplumsal ihtiyaçlarını karşılamak, yerinde ve zamanında yapılması gerekenler konusunda gözünü kırpmadan elini taşın altına koymak AK Parti hükümetlerinin yapmış olduğu en iyi icraatların başında geliyor”.

 

Kızıltepe kavşağında yapımı devam eden battı-çıktı projesini il yönetiminden oluşan bir heyetle  yerinde inceleyen AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “Mardin ‘de yapımı devam eden projenin hayata geçirilmesinden sonra Mardin’in hem çehresi hem de sıkıntılı olan trafik akışı olumlu yönde değişecek”.

 

Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan İl Başkanı Dündar, “Süratli bir şekilde devam eden çalışmalar neticesinde projenin inşallah verilen süreden önce bitirileceğini umut ediyorum. Projenin yapımı süresince şehir trafiğinde çıkacak olan bazı aksaklıklardan dolayı vatandaşlarımızdan sabır ve duyarlılık bekliyoruz. İnşallah Mardin adına bu şekilde hayatı kolaylaştıracak projelerin devamının geleceğinin müjdesini de vermek istiyorum”. Açıklamasında bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19