AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI DÜNDAR,BAŞBAKAN`DAN MARDİN TURİZMİNİN DESTEKLENMESİNİ İSTEDİ

Ak Parti Mardin İl Başkanı M.Ali Dündar, ? Daha önce Milli Eğitim Bakanlığımızın Mardin?de üç hafta boyunca sürdürmüş olduğu toplantılara benzer toplantıların diğer bazı bakanlıklar tarafından da yapılması, şu anda ilimizde mevcut bulunan ekonomik daralma

Mardin 29.03.2016 15:01:46 0
AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI   DÜNDAR,BAŞBAKAN`DAN MARDİN TURİZMİNİN DESTEKLENMESİNİ İSTEDİ

Ak Parti Mardin İl Başkanı M.Ali Dündar, “ Daha önce Milli Eğitim Bakanlığımızın Mardin’de üç hafta boyunca sürdürmüş olduğu toplantılara benzer toplantıların diğer bazı bakanlıklar tarafından da yapılması, şu anda ilimizde mevcut bulunan ekonomik daralmanın rahatlatılması ve durma noktasında olan turizm sektörünün moral bulması adına önemli olacağını sayın  Başbakana ilettik''dedi.. 

AK Parti Genel merkezinde her ay düzenlenen İl Başkanları  toplantısına katılan AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, toplantı sonrası Sayın Başbakan’ın isteği doğrultusunda il başkanları onuruna verilmiş olan istişare yemeğinde Mardin’in genel sorunlarına ilişkin sunumda bulundu.

Ak Parti Mardin İl Başkanı Dündar Ankara'da gerçekeleşen toplantı sırasında  Başbakan Ahmet Davutoğlu'^na gerçekleştirdiği sunuma ilişkin basına yazılı açıklamalarda bulundu.

Ak Parti Mardin il Başkanı Dündar Açıklamasında:

''Hükümetimizin her ne olursa olsun dile getirmiş olduğu vaatleri istinasız bir şekilde yüzde yüz oranında yerine getirdiğini dile getiren Dündar, “ 64. AK Parti Hükümeti tarafından dile getirilen reformların neredeyse yüzde 65’i bu üç aylık süreçte tamamlandı.
Vaatlerin kalan kısmı da en kısa zamanda gerçekleştirilecektir. Bu da gösteriyor ki AK Parti hangi faktör olursa olsun sözünü yerine getirme konusunda çok hassas davranıyor. Özellikle asgari ücretin 1300 liraya yükseltilmesi ile taşeron işçilerin kamuya alınması herkes tarafından büyük memnuniyetle karşılandı. Bizde teşkilat olarak halkın bizlere iletmiş oldukları bu memnuniyeti Sayın Başbakan’a ilettik”.dedi.

Dündar, “ Büyük şehir belediyelerinin çalışmalarında yetersiz kaldıklarını ve halkın taleplerine tam anlamıyla cevap veremediklerini Başbakanımızailettik. Ayrıca teröre karşı yapılan mücadelenin hem halk hem de teşkilatlarımız tarafından olumlu karşılandığını ve yapılan mücadelenin hızlandırılması gerektiği konusunda ricada bulunduk. AK Teşkilatlar tarafından bölgemize gönderilen giyecek, gıda vb. gibi yardımların özellikle büyük manevi değer taşıdığını belirterek ilimize yardımlarda bulunan il başkanlarına
Başbakanımızın huzurunda teşekkürlerimizi sunduk. Bu yardımlar birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin gelişiminde önemli adımlar olduğunu ve olaylar devam ettiği sürece yardımların devamından yana olduğumuzu söyledik.

 

Bakanlık düzeyinde yapılan eğitim ve bilgilendirme toplantılarının en azından bir kısmının Mardin’de yapılması için ısrarcı olduklarını söyleyen Dündar, “ Daha önce Milli Eğitim Bakanlığımızın Mardin’de üç hafta boyunca sürdürmüş olduğu toplantılara benzer toplantıların diğer bazı bakanlıklar tarafından da yapılması, şu anda ilimizde mevcut bulunan ekonomik daralmanın rahatlatılması ve durma noktasında olan turizm sektörünün moral bulması adına önemli olacağını belirttik. Son olarak ta büyük şehir statüsünde olan Mardin’de bulunmayan Vakıflar Bölge Müdürlükleri başta olmak üzere ilimize bölge müdürlükleri kurmalarını talep ettik. Başbakanımıza sunduğumuz tüm bu talepleri halkımızın daha güvenli olması ve hayat standartlarının daha da yükselmesi için sunduk. Bölgemizin bir an önce kabuğundan sıyrılıp hak ettiği yere gelmesi gerekir”.dedi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


19.9° / 10.4°
  • BIST 100

    10178,46%-0,86
  • DOLAR

    32,26% 0,07
  • EURO

    34,74% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2401,73% -0,30
  • Ç. ALTIN

    3880,31% -0,35