AK PARTİ MARDİN İL BAŞKAN ADAYI VE HAYIRSEVER İŞ ADAMI NEDİM KAYA`DAN``MEVLİT KANDİLİ``MESAJI

Ak Parti Mardin İl Başkan adayı ve Hayırsever İş Adamı Nedim Kaya , Mevlit Kandili?ni kutlayarak, ?Peygamberimizin ve ashabının yaşadığı devir, insanlık tarihinin en mutlu, en adaletli ve en huzurlu yaşam devridir. İşte Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S

29.11.2017 10:19:32 0
AK PARTİ MARDİN İL BAŞKAN ADAYI VE  HAYIRSEVER İŞ ADAMI NEDİM KAYA`DAN``MEVLİT KANDİLİ``MESAJI

Ak Parti Mardin İl Başkan adayı ve Hayırsever İş Adamı Nedim Kaya , Mevlit Kandili’ni kutlayarak, “Peygamberimizin ve ashabının yaşadığı devir, insanlık tarihinin en mutlu, en adaletli ve en huzurlu yaşam devridir. İşte Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in doğumu da bu asrın müjdecisidir” dedi.

 

Mevlid Kandilinde yapılacak dualarda, insanlığın sıkıntılarının giderilmesi için niyazda bulunulmasını isteyen Ak Parti Mardin İl Başkan adayı Nedim Kaya , kandilin hayırlara vesile olmasını dileyerek,   “Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin (S.A.V) dünyayı şereflendirdiği bu mübarek gecede onun rahmet, merhamet ve adalete dayalı kuşatıcılığının yalnızca ümmetini değil bütün insanlığı kapsadığını bir kez daha hatırlıyoruz. İnsanların en hayırlısı Hz. Peygamber binlerce yıllık geçmişe uzanan insanlık tarihi boyunca gelen peygamberler silsilesinin sonuncusu, barış dini olan İslam’ı müjdeleyendir.


O Allah’ın insanlar arasından seçtiği doğruluk timsaliydi; güzel ahlakıyla, engin hoşgörüsüyle, adaletiyle, merhametiyle, mütevazılığıyla bütün insanlığa kucak açan örnek bir şahsiyetti. Onun yaşayışı ve sünneti sayesinde insanlığın önünde aydınlık, merhamet ve hoşgörü dolu bir devir başlamıştır. Bugün, tüm insanlık Hz. Peygamberin çağlar üstü örneklik ve rehberliğine her zamankinden daha fazla muhtaçtır. Bu duygu ve düşüncelerle;Başta Mardinli hemşehrilerimiz olmak üzere , ülkemizin ve tüm İslam âleminin mübarek Mevlid Kandilini en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.”dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07