AK PARTİ MARDİN HEYETİNDEN VALİ MUSTAFA YAMAN?A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, ?Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan?nın teveccühüyle kendisine verilen bu zorlu görevi layıkıyla yerine getireceğine olan inancımız tamdır?

Mardin 20.08.2019 19:13:58 0
 AK PARTİ MARDİN HEYETİNDEN VALİ MUSTAFA YAMAN?A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın teveccühüyle kendisine verilen bu zorlu görevi layıkıyla yerine getireceğine olan inancımız tamdır”

 

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, AK Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Aldındağ, Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir ve AK Parti Mardin il Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Özkan ile birlikte Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığına vekâleten atanan Mardin Valisi Mustafa Yaman’a ziyarette bulundular.

 

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç ziyarete ilişkin yaptığı açıklamalarda, “Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na vekâleten atanan Mardin Valisi Sayın Mustafa Yaman’ın daha önce ki dönemde de aynı görevi üstlenmiş olmasında ki tecrübeyle Mardin’e büyük katkılar sağlayarak çok faydalı işlere imza atacağına inanıyorum. Mardin Valisi Sayın Mustafa Yaman, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili olarak hizmet odaklı bir yönetim anlayışı ve geçmişten aldığı kararlılıkla Mardin’e çok şeyler katacaktır. Bizler bu yeni süreçte önceki dönemden kalan ve yapımı devam eden hizmetlerin hızlı bir şekilde tamamlanmasını istiyoruz. Ayrıca yeni oluşturulacak imkân ve projelerle yaklaşık 834 bin insanımızın tamamına hitap edecek şekilde, Mardinimize yakışır yeni icraatlara da imza atmasını gönülden temenni ediyoruz. AK Parti Mardin İl Başkanlığı olarak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın teveccühüyle kendisine verilen bu zorlu görevi layıkıylayerine getireceğine olan inancımız ve desteğimiz tamdır”.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25.9° / 14.7°
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,21
  • EURO

    34,79% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2412,57% -0,81
  • Ç. ALTIN

    4000,90% -1,78