AK PARTİ MARDİN ESKİ İL BAŞKANI SİNANOĞLU `NDAN MARDİN CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA SUÇ DUYURUSU

Ak Parti Mardin il başkanlığını 2 dönem yürüten Mardinli İş Adamı Lokman Sinanoğlu Sosyal medyada kendisine yönelik yapılan bazı suçlamalarla ilişkin Mardin Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Mardin 23.07.2018 13:40:06 0
AK PARTİ MARDİN ESKİ İL BAŞKANI SİNANOĞLU `NDAN MARDİN CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA SUÇ DUYURUSU

Ak Parti Mardin il başkanlığını 2 dönem yürüten Mardinli İş Adamı Lokman Sinanoğlu Sosyal medyada kendisine yönelik yapılan bazı suçlamalarla   ilişkin  Mardin Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

 

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığına yaptığı yazılı suç duyurusunun ardından sosyal medya hesabından yazılı açıklama yapan Eski Ak Parti Mardin ,İl Başkanı ve Mardinli İş Adamı Lokman Sinanoğlu açıklamasında;

 

''Bugün, sosyal medyada kuluçkaya yatmış kimliksiz, kişiliksiz küçük adamlardan birinin, şahsıma yöneltmiş olduğu iftira ve hakaretlerden dolayı, Mardin Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundum.


Bu kişiliksiz karaktersizin, paylaşımlarındaki iftiralara cevap verecek değilim. Zira Hz. Mevlananın dediği gibi “Lafa bakarım laf mı diye. Söyleyene bakarım adam mı diye.” Tek amacım siz değerli dostlarımı bilgilendirmek olup üç hususa açıklık getirmek isterim.

 

1- Şahsımın Ak Parti belediye meclis üyesi iken istifa ederek, hdp’nin meclis grubunda çoğunluğu sağlaması gibi bir durum söz konusu olmamıştır. Meclis üyeliğinden 1 Kasım genel seçimlerinde Partimin milletvekili aday adayı olmak için zorunlu olarak istifa ettim. Ve kanunen benden boşalan belediye meclis üyeliğine Partilimiz Hasan Anuk arkadaşım getirildi. Diğer bir deyişle Meclisteki çoğunluğumuzun kaybolması gibi bir durum söz konusu olmamıştır.

 

2- Şahsımın Ahmet Türk ile bir ticari ortaklığından bahsedilmektedir. Kendisi ile bırakın ortaklığı tanışıklığımız bile yoktur.

 

3- Şahsımın şirketlerini iflas gösterip vergi kaçırıldığından bahsedilmektedir. Şahsıma ait tek bir şirket dahi bulunmamaktadır. Yakınlarıma ait herhangi bir şirketin iflası söz konusu değildir ve bu durum Vergi Dairelerinden sorulabilir.


Bütün bu mesnetsiz iddia ve iftaralarla şahsımı ve Partimizi karalamaya çalışan karakter ve şahsiyet yoksunu kişi ve kişilerin, arkalarındaki gizli yardakçılarla beraber Adalete hesap vereceklerine olan inancım tamdır.

 

Siz değerli dostlarımın vesilesiyle tüm hemşerilerime duyurulur. Selam, saygı ve dua ile...''Açıklamasında bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


24.9° / 14.9°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,33
  • EURO

    34,67% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2406,59% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00