AK PARTİ MARDİN ADAY ADAYI DEĞER`E YOĞUN İLGİ

Ak Parti?den Mardin milletvekili aday adayı olan ve Türk- Irak Dostluk Derneği eski Başkanı Mehmet Emin Değer,Mardin`i karış,karış gezmeye ve Mardinliler le buluşmaya Devam ediyor.

Mardin 26.02.2015 14:26:17 0
AK PARTİ MARDİN ADAY ADAYI DEĞER`E YOĞUN İLGİ

Ak Parti’den Mardin milletvekili aday adayı olan ve Türk- Irak Dostluk Derneği eski Başkanı Mehmet Emin Değer,Mardin'i karış,karış gezmeye ve Mardinliler le buluşmaya Devam ediyor.
Ak Parti Artuklu ilçesi ile ziyaretlerine başlayan Mehmet Emin Değer,daha sonra Derik,Midyat,Dargeçit,Ömerli,Yeşilli,Savur,Mazıdağı ilçelerini gezerek ziyaret ettiği tüm ilçelerde ,Kaymakamlarla görüşerek,İlçe sorunları hakkında bilgi alan Değer, daha sonrasında ise ,Ak Parti ilçe Teşkilatlarını da ziyaret ederek,burada Partililerle buluşarak,,Hasbıhal eden Değer,Mardinli hemşehrileri ve sevenlerine gösterdikleri teveccühe layık olmak için çalışmalarına aralıksız olarak devam edeceğinin sözünü vererek katılımcıların tümüne teşekkür etti.
Gezdiği ilçelerde yoğun ilgi ile karşılaşan ve hemşehrileri tarafından kucaklanan Değer,Gördüğü yoğun sevgi ve karşılaştığı ilgiden dolayı herkese teşekkür etti.
Vatandaşlarla buluşmasında yaptığı konuşmalarda tüm kesimlerle kucaklaşmaya özen gösterem Değer, Bediüzzaman Said Nursi’ye ait olan sözlerle başladığı konuşmalarında , “Ey Türkler ve Kürtler, şimdi bir miting yapsam mazide saf tutan bin sene evvelki ecdadınızı ve istikbalden gelen elli sene sonraki evlatlarınızı şu gürültülü hane olan asrı hazır meclisine davet etsem, acaba mazide saf tutan ecdadınız ve istikbalden gelen evlatlarınız size demeyecekler mi ki, hey miras yedi yaramaz çocuklar, netice hayatımız siz misiniz? Heyhat, bizi kısır bıraktınız. İstikbalden gelen evlatlarınız demeyecekler mi ki, siz misiniz ki bizi şanlı atalarımızla birbirine bağlayan ip? “Görüyorsunuz ki bu mitingde her iki taraf da sizi protesto ediyor. Ben de sizi protesto ediyorum. Varsın bu zamanın memesinde bizimle süt emenler bizi dinlemesinler. 50 sene sonra gelen Tahirler, Ömerler, Hamzalar, Yusuflar vesaireler, sizlere sesleniyorum. Lebbeyk deyiniz ve başınızı kaldırınız!.''Diyerek,buradan çözüm sürecine ilişkin de görüşlerine yer verdi.
M.Emin Değer, ‘Çözüm Süreci’nin nihayete ermesi için herkesin desteğine ihtiyaç olduğunun altını çizdi.
Değer,Ortak idealleri olanların ortak sancıları vardır... Aynı şeyi talep eden kişilerle yola çıktıysanız, kelimelere de çok ihtiyacınız olmayabilir... Bildiğiniz, bilindiğinizi hissettiğiniz yerin güveni bambaşkadır. Bir de ortak noktanız hedefinizse, işte orada konuşmak da çok iyi olur dinlemekte, dinlenirsiniz sanki çalıştıkça.. Şimdi bizim ortak konumuz Mardin, ülke, dünya... Adalet, barış, samimiyet.''diyerek,ilkelerini,hedeflerini ortaya koyan Değer'e ilgi gün geçtikçe artarak sürüyor.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78