AK PARTİ MAMAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KÖSE SEĞMEN OLDU

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine az bir süre kala Ak Parti Mamak ilçe Kurucu İlçe Başkanı Ercan Kınacı, Ahmet Teniz ve Adem Avan ile Sivil Toplum Kuruluşları Platformu tarafından Mamak Aida Düğün Salonunda düzenlenen kahvaltılı toplantıya ilgi yoğ

27.03.2019 14:27:42 0
AK PARTİ MAMAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KÖSE SEĞMEN OLDU


31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine az bir süre kala Ak Parti Mamak ilçe  Kurucu İlçe Başkanı  Ercan Kınacı,  Ahmet Teniz ve  Adem Avan ile Sivil Toplum Kuruluşları Platformu tarafından Mamak Aida Düğün Salonunda düzenlenen kahvaltılı toplantıya ilgi yoğun oldu.

 

Mahalli İdareler seçimlerine 4 gün kala Mamak Aida Düğün Salonunu dolduranlar Kahvaltılı toplantıda Murat Köse'ye yoğun ilgi gösterdi.

 

Sivil Toplum Kurululuşları Platformu Başkanı Habib Şeker Kahvaltılı toplantıda yaptığı kısa konuşmasında,Kahvatılı toplantıya katılan herkes katılımlarından ve ilgilerinden dolayı teşekkür etmesinin ardından Ankara Seğmenler Kulübü üyesi  Seğmenler  sahne alarak,Ankara'nın ünlü oyun Havalarını sahnede oynadı.Daha sonra sahneye Davet edilen Ak Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Murat Köse'ye Seğmen kıyafeti giydirilerek Seğmen yemini etti. 

 

Murat Köse Seğmen Kıyafeti Giydirilme töreninin ardından yaptığı konuşmasında 31 Mart seçimlerinde çok önemli bir süreçten geçildiğini belirterek,Herkesin buna göre oy kullanması gerektiğini hatırlattı,7 düvelle mücadele sürdüğünü ve Türkiye'nin güçlenmesini istemeyenlerin ,ülkemize saldırılarının sürdüğünü belirten Köse kazanmaları halinde 24 saat çalışacaklarını belirterek,Cumhur İttifakı’nın birlik ve dayanışma ruhu olduğunu , belediyeciliğin hizmet işi gönül işi olduğunu kaydederek, “15 Temmuz gecesi kurulan Cumhur İttifakı, gönül ittifakıdır. Milletin istikameti olan bir ittifaktır. Cumhur İttifakı’nı daha da genişleterek ilerlemek bizim görevimizdir. İlk defa yerel seçimlerde ittifak yapıyoruz. Bu ittifakın ana ilkesi tek bayrak, tek vatan, tek millet ve tek devlettir”  dedi.

 

Murat Köse Konuşmasına devamla;“İnşallah belediye başkanlığı görevi bizlere nasip olursa, ilçemizi hak ettiği değere ulaştıracağız, ancak bunu yaparken yoğun mesaimizden dolayı halktan uzaklaşmayacağız onlarla iç içe olmaya devam edeceğiz.Kapımız sizlere açık olacak ve bu bizim değişmez ilkemiz olacak” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK

HABER:ABDULLAH ORTAÇ

 

 


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10319,96%1,59
  • DOLAR

    32,26% 0,32
  • EURO

    35,15% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2469,04% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,40