AK Parti mahalle meclisi toplantısı yapıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mersin Yönetim Kurulu Üyesi Osman Çorlu başkanlığında Aydıncık İlçesi Yeni Mahalle ve Atatürk Mahallesinde Danışma Meclisi yapıldı.

25.01.2017 15:46:32 0
AK Parti mahalle meclisi toplantısı yapıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mersin Yönetim Kurulu Üyesi Osman Çorlu başkanlığında Aydıncık İlçesi Yeni Mahalle ve Atatürk Mahallesinde Danışma Meclisi yapıldı.

 

Mahallede yapılan ve yapılması beklenen  hizmetlere değinen Osman Çorlu, teşkilatçılığın, birlik ve beraberliğin önemini içeren bir konuşma yaptı.

 

Aydıncık İlçesi Yeni Mahalle ve Atatürk Mahallesinde halkla elele ve omuz omuza bir yönetim anlayışı sergilemenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Çorlu, " Sorumluluklarımızın ve milletimizin emanetinin önemini bir an olsun aklımızdan çıkarmadan, daha aydınlık bir gelecek için sıkmadık el çalmadık kapı bırakmaksızın kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımızı ziyaret edeceğiz. Bizler halkımıza hizmet adına bu vazifeyi üstlenmiş kişileriz. Memleketimizin gelişmesi güzelleşmesi için elimizden gelen gayretin daha fazlasını göstermek için çalışıyoruz, çabalıyoruz.” dedi.

 

 

Şer odaklarına karşı mücadele verdiklerinin altını çizen Osman Çorlu, “Bugün millet olarak hep beraber bütün şer ittifaklara karşı ciddi bir mücadele veriyoruz.15 Temmuz’da başaramadıklarını şimdi ekonomik verilerle oynayarak başarmak istiyorlar. Biri bitiyor bir diğeri başlıyor. Bu bitmeyecek ama bizim de mücadelemiz, Sayın Cumhurbaşkanımıza olarak bağlılığımız ve davamıza olan sadakatimiz Allah’ın izniyle ilelebet devam edecek. Hainlere fırsat vermeyeceğiz. Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Vatandaşların süreci görmeleri için bize büyük iş düşüyor.” diye konuştu.

 

Anayasa değişikliği konusuna da değinen Çorlu, şunları söyledi:

 

“Ana muhalefet partisi yeni anayasayı eleştiriyor. Bunlar ülkeyi koalisyona mahkum etmek istiyor. Bunlar halkın desteğini alamayacaklarını bildikleri için karşı çıkıyorlar. Ülke batmış çıkmış umurlarında değil. Fazla kafa karışıklığı oluşturmaya gerek yok. Burada önemli olan, ülkemizdeki sistemin tıkanmasına sebebiyet veren engellerden kurtulmak, sistemin nefesini açmaktır.”

 

Karşılıklı görüş alışverişlerinin de yapıldığı Danışma Meclisi geç saatlerde sona erdi.

 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN
 
 

27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04