AK PARTİ KEÇİÖREN SEÇİM STRATEJİSİNİ BELİRLEDİ

AK Parti?nin kuruluşundan itibaren Keçiören İlçe Başkanlığı yapanlar isimler Nihat Özçelik, Emin Yıldırım, Ferhat Erdoğan, Bülent Yağmur, Zafer Çoktan, SKM Başkanı Muammer Mert ve Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak bir araya gelerek 1 Kasım öncesinde iz

6.10.2015 13:15:17 0
AK PARTİ KEÇİÖREN SEÇİM STRATEJİSİNİ BELİRLEDİ

AK Parti’nin kuruluşundan itibaren Keçiören İlçe Başkanlığı yapanlar isimler Nihat Özçelik, Emin Yıldırım, Ferhat Erdoğan, Bülent Yağmur, Zafer Çoktan, SKM Başkanı Muammer Mert ve Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak bir araya gelerek 1 Kasım öncesinde izleyecekleri seçim stratejisi hakkında görüş alış verişinde bulundu.

AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan’ın daveti üzerine gerçekleşen “Kuruluşundan Bugüne İlçe Başkanları Buluşma ve İstişare Toplantısı” nda bir araya gelen AK Parti Keçiören ilçe yöneticileri 1 Kasım seçimlerinin önemine değinerek, Türkiye’nin içinde bulunduğu sıkıntılı dönemi aşması için daha çok çalışılması gerekliliği üzerinde durdular.

AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Av. Zafer Çoktan, “Türkiye 1 Kasım’da çok önemli bir seçime gidiyor. Tecrübe ve liyakat sadece siyasette değil, hayatın her döneminde başarılı olmanın temel şartıdır.  Bu nedenle ilçemizde daha önceki yıllarda başkanlık yapanların tecrübelerinden istifade etmek istedik. Burada aldığımız kararları İlçe Teşkilatımızın yetkili organlarına sunacağız ve bir hareket tarzı belirleyeceğiz” dedi.

“SAĞDUYULU SİYASET KAZANDIRIR”

İstişareler neticesinde sağduyu ile yapılan siyasetin her zaman kazandırdığı sonucuna ulaştıklarını ifade eden Zafer Çoktan, “Şu bir gerçek ki gerilim, gerginlik ve kutuplaşmadan sadece icraat üretemeyen, slogan üreten kesimler beslenir. AK Parti 13 yıllık iktidarı boyunca icraat yapmış, Türkiye’yi lider ülke konumuna getirmiştir. Bizim şimdi yapmamız gereken aklıselim hareket etmek ve kitlelere ulaşmaktır. Türkiye’nin ihtiyacı olan Sağduyunun egemen olacağı demokratik siyasettir” ifadelerini kullandı.

“OYUMUZU ARTIRACAĞIZ”

AK Parti’nin Keçiören’de çok ciddi bir oy potansiyeli olduğunu anlatan AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, “Bu potansiyeli harekete geçirerek son seçimde aldığımız yüzde 47 oy oranını artıracağız. Tüm kapıları çalacağız, insanlarımıza Niçin AK Parti’ye ihtiyaç olduğunu bir kez daha anlatacağız. Gönülleri kazanacağız, küskünlükler varsa barışacağız. Eksiklikler varsa gidereceğiz” şeklinde konuştu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,39% -0,08
  • EURO

    34,62% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2392,94% -1,71
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62