AK PARTİ KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TURGUT ALTINOK OLDU

Ankara Arena spor salonunda Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara`nın ilçelerinin belediye başkan adaylarını açıkladığı programda Keçiören Belediye Başkan adayının Turgut Altınok olduğunu açıkladı.

1.01.2019 21:53:19 0
AK PARTİ KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI  TURGUT ALTINOK OLDU

 Ankara Arena spor salonunda Ak Parti Genel Başkanı ve  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'nın ilçelerinin belediye başkan adaylarını açıkladığı programda Keçiören Belediye Başkan adayının Turgut Altınok olduğunu açıkladı.

 

25 Ankara ilçe Belediye Başkan adayının açıklandığı bugünkü  toplantıda,Ak Parti Keçiören Belediye başkan adaylığı kesinleşen  Turgut Altınok,adaylığının açıklanmasının ardından,Ak Parti Keçiören ilçe başkanlığına giderek burada partililerle kucaklaştı.

 

Yoğun ilgi gören Turgut altınok,Keçiören’e hizmet aşkı için çıktığımız bu yolda bugün ilk adımı attık. Rabbim yar ve yardımcımız olsun,Kaldığımız yerden Keçiören ilçesinde hizmete devam ettirmek istediğini ve Keçiörenlilerin daha iyi hizmet alabilecekleri yapılanmaya giderek özlenen Belediyecilik hizmetlerine devam edeceklerini  ifade etti.

 

TURGUT ALTINOK KİMDİR?

Turgut Altınok Ankara’nın Bala ilçesinde 1957 yılında dünyaya geldi. İlkokulu Keçiören Fevzi Atlıoğlu İlkokulu’nda, Ortaokulu ve Liseyi, Keçiören Kalaba Lisesi’nde okudu. Yüksek öğrenim için gittiği Azerbaycan da Hukuk eğitimini aldı. Türkiye – Azerbaycan ilişkilerine yaptığı katkılardan dolayı Azerbaycan Vektör Uluslararası İlim Merkezi tarafından fahri doktora payesi bulunan Turgut Altınok evli ve dört çocuk babasıdır.

Altınok, 3 Dönem Keçiören Belediye Başkanlığı görevini yerine getirmişti.Yaptığı hizmetlerle adı halen ilçede sevilen Turgut Altınok Pazar yerlerinde ülkemizde ilk kez Pazar Esnafına Forma giydiren ilk Belediye Başkanı olmuş ve pazar yerlerinde bağırarak satış yapan esnafları cezalandırarak teşhir etme uygulaması ile Pazr yerlerini disiplin altına lmasıyla ünlenmmişti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00