AK PARTİ KALECİK`TE HASAN ÇIRAK GÜVEN TAZELEDİ

Ak Parti Ankara İl teşkilatı, İlk kongresini Kalecik ilçesinde gerçekleştirdi. 03.01.2017 tarihinde atama ile İlçe başkanlığı görevine getirilen Hasan Çırak tek aday olarak girdiği 6. Olağan kongrede tekrar başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

7.09.2017 19:05:08 0
AK PARTİ KALECİK`TE  HASAN ÇIRAK GÜVEN TAZELEDİ

Ak Parti Ankara İl teşkilatı, İlk kongresini Kalecik ilçesinde gerçekleştirdi. 03.01.2017  tarihinde atama ile İlçe başkanlığı görevine getirilen Hasan Çırak tek aday olarak girdiği 6. Olağan kongrede tekrar başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

İlçe Kongresine İl başkanı M.Nedim Yamalı,Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhyettin Aksak Kalecik belediye Başkanı Filiz Ulusoy, Ankara Milletvekilleri Murat Alparslan, Ahmet Gündoğdu, Ahmet İyimaya, Emrullah İşler, Nevzat Ceylan, Aydın Ünal, İl Başkan Yardımcıları Cemal Güngör, Zafer Eroğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan kongrede divanın oluşturulması ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’ın tebrik mesajları okundu.

Kalecik ilçe başkanlığı, 6. Olağan kongresine tek aday olarak giren Hasan Çırak yaptığı konuşmada “Değerli dava arkadaşlarım dün olduğu gibi bu günde yarında Ak kadrolar 2019’a ve 2023 hedeflerine hazırdır. Bu süreçte büyük bir uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürdüğümüz il yönetimimiz, belediye başkanımız ve ilçe teşkilatımızın tüm kademelerine teşekkür ederim.” diye konuştu.

İlçe kongresinde konuşan Ak Parti Ankara İl Başkanı M.Nedim Yamalı ise 

“Gelecek süreçte ilçe yönetim kurulunda görev alacak arkadaşlar sadece 23 kişiden oluşan bir heyettir. Kalecik’deki bütün hizmetleri 23 kişi ile yapmamız mümkün değildir. 23 kişilik grubumuz sadece önümüzdeki birkaç sene partimizin hizmetlerini yapacak, buradaki çalışmaları yapacak ama biz burada hep birlikte çalışırsak, herkes çalışırsa, davayı sahiplenirse başarılı olabiliriz.

Biz Kalecik teşkilatı derken sadece yönetim kurulu üyelerimizi düşünmüyoruz. Kalecik teşkilatımız derken ilçe başkanımız, belediye başkanımız yönetim kurulu üyelerimiz ve belediye meclis üyelerimiz mahalle başkanlarımız kadın kollarımız, gençlik kollarımız bütün üyelerimiz partiye üye olmadığı halde bize destek olanlar Kalecik teşkilatı işte bu 23 kişiden değil bu salonda bulunan herkes ve buraya gelememiş bize gönül vermiş herkesten oluşan bir gruptur.

Kalecik teşkilatı Ak parti davasına gönül vermiş bütün kişilerin oluşturduğu bir kuruldur. sadece mevcut şuan yetkilendirilmiş bir grup arkadaşımızdan ibaret değildir. Bu yüzden Kalecik teki parti çalışmalarını Ak Parti dava çalışmalarını hepimiz sahiplenmeliyiz mevcut yönetim kurulumuz sadece buradaki hizmetleri teknik olarak götürmekle görevli bir kurulumuzdur yetkilidir. Ama sorumluluk hepimizindir. Zeten partimizde bir şey vardır giriş serbesttir çıkış yoktur. Bir kere bu davaya girmiş bir kere bize oy vermiş bir kere yönetim kurulu üyesi olmuş herkes Hasan Çırak’tır, Herkes Filiz Ulusoy’dur, herkes Ak Parti davasını anlatmakla sorumludur mesuldür, herkes gördüğü yanlışı düzeltmekle görevlidir. Bu yüzden kalecik teşkilatımız sadece yönetim kurulu üyelerimizden ibaret değildir, bütün Kaleciklilerin Ak Partilileşmeleridir.

Büyük bir teşkilatız dünyanın en iyi parti teşkilatıyız bir kardeşler topluluğuyuz iyi organize olan işlerini iyi yapan teşkilatız inşallah yine birlik beraberlik dayanışma içinde davamızı sahiplenerek birbirimize destek olarak bu bahsettiğim hedeflere ulaşacağımızı düşünüyorum.” diye konuştu.

Kongrede AK Parti Ankara Milletvekilleri Ahmet İyimaya ve Murat Alparslan gündeme dair konuşmalarını gerçekleştirdi. Yapılan seçimin ardından Hasan Çırak yeniden Ak Parti Kalecik ilçe başkanlığına seçildi.

Delege sayısı:179

Katılan delege sayısı:71

Geçerli oy sayısı 70

 

Yönetim Kurulu da Şu isimlerden oluştu:

Asıl:

Hasan Çırak ,Kezban İğne, Sinem Cankurtaran ,Ali Çağlar, Hulusi Olgun ,Leyla Ulusoy, İsmet Erbaş ,Gülbeyaz Ülger ,Mehmet Şahin, Ahmet Atmaca, Mustafa Keser, Eyüp Kaner, Güney Aydın ,Oğuz Öztürk, Sinan Karataş

Yedek:

Ümit Songür ,Rukiye Üçkaya, Hasan Çekirdek ,Fatma Arslan ,Fahrettin Çiftci, Önder Aydoğan Yusuf Seğmen ,Mustafa Elmacı

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 

 


28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,39% -0,08
  • EURO

    34,62% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2392,94% -1,71
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62