AK PARTİ İL BAŞKANI ERİ, MARDİN TRABZON SPOR TARAFTARLAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Ak Parti Mardin İl Başkan Nihat Eri, Kızıltepe?deki Mardin Trabzon Spor Taraftarlar Derneğini ziyarette bulundu.

Mardin 25.01.2018 13:44:35 0
AK PARTİ İL BAŞKANI ERİ, MARDİN  TRABZON SPOR TARAFTARLAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Ak Parti Mardin İl Başkan Nihat Eri, Kızıltepe’deki Mardin Trabzon Spor Taraftarlar Derneğini ziyarette bulundu.

 

Ak Parti Mardin İl Başkan Nihat Eri, Kızıltepe’deki Mardin Trabzon Spor Taraftarlar Derneğini ziyarette bulundu.

Başkan Eri, Ak Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Faruk Kılıç, Ak Parti Derik İlçe Başkanı Süleyman Karahan ve beraberindeki heyeti Mardin Trabzon Spor Taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Aydın karşıladı.

 “Kaynaşma birbirimizi tanıma birbirimizi sevmeye ihtiyacımız var.”

“Kaynaşma birbirimizi tanıma birbirimizi sevmeye ihtiyacımız var.” Diyen Ak Parti Mardin İl Başkan Nihat Eri, şunları söyledi:

“Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz dönemdir. Sizi kutluyorum. Ülkenin kuzeyini güneyini birleştirdiniz. Bir gönül köprüsü kurdunuz. Trabzonluları da kutluyorum. Güneydoğu’ya Kızıltepe’ye Mardin’e Derik’e olan ilgilerinden dolayısıyla tabi bizi birleştiren bir manevi bağımız var. Rahmetli Şehit Kaymakamımız Muhammed Fatih Safitürk kardeşimizin Trabzon’lu olması ve hayatında bu bağı kurmak için bu gönül köprüsünü oluşturmak için çaba harcamış olması bizim için de bir vasiyet niteliğindedir. Sizler şehit kaymakamımızın bu vasiyetini yerine getirdiniz. Manevi hatırasını canlandırıyorsunuz. Bizlerde bu konuda üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Trabzon’a gidecek maç izleyecek kardeşlerimiz umarım Trabzonluları daha iyi tanıyacak Trabzonlular Mardinlileri Kızıltepelileri Deriklileri daha iyi tanıyacak ve bu ülkenin barışına katkı anlamında bir çaba olacak. Soylu bir çabadır kutlu bir çabadır. Bizden onlara selam götürün. Buraya geldikleri zaman vaktimiz müsait olursa bizlerde aranızda bulunalım.  Bütün dernek üyelerinize sizin ve Yusuf’un şahsında hepsine selamlarımızı sevgilerimizi iletin. Bu tür çabaların çoğalmasın arzu ediyoruz. Teşekkür ediyoruz.”

Aydın, Başkan Eri’ye Trabzon spor forması hediye etti

Dernek hakkında Ak Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri’ye bilgi veren Mardin Trabzon Taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Aydın, Trabzon sporda oy kullanan delegelerinin 37 olduğunu söyledi.

Dernek Başkanı Başkanı Aydın,  Ak Parti Mardin İl Başkan Nihat Eri’ye Trabzon spor formasını hediye etti. Başkan Nihat Eri, Mardin Trabzon Taraftarlar Derneğine üye oldu.

 

İl Başkanı Erı’ye anlamlı üyelik numarası

 

İl Başkanımıza üyelik numarası sonu Trabzon plakası 61 olan 3561 anlamlı numaraya denk geldiğini ifade eden Aydın şöyle dedi:

“Ak Parti İl Başkanımız Nihat Eri gelmeden önce 3560 oldu. 3561’ci üyemizde Başkanımız Nihat Eri oldu. “

Trabzon’a gitmeden önce bir ön yargı olduğunu belirten Aydın, Şehit olan Derik Kaymakamımız Muhammed Fatih Safitürk’ü ziyaret etmiştik.  Çocukları Trabzon’a maç izlemeye ve gezdirmeye götüreceklerine dair söz vermişti. Kısmet olmadı. Ona nasip olmadı bizde vasiyetini yerine getirelim Derik Kaymakamımız Hakan Kafkas beyle görüştüm. Büyük destek verdiler sonra sayın valimiz e gittik. Trabzon’da görüşmeler yaptı. 50 yerine 152 çocuğumuzu götüreceğiz. “

 

“sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu beyin büyük destekleri oldu”

 

“Tabi sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu beyin büyük destekleri oldu.” diyen Aydın şöyle devam etti:

“Bize desteklerini şu ana kadar hiç esirgemedi. Allah razı olsun ondan. Bu yola çıkarak Mardin Trabzon arasında bir kardeşlik köprüsü oluşturduk. Bunun temelini 2013’te atmıştık. Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu olarak gitmiştik. Ortada da sıcak karşılandık. İlgi gördü. Biz bunu başka illerde de yaptık. Bingöl, Muş, Van, Siirt ve Diyarbakır faaliyetler yaptık. Bizim yaptığımız çalışmalarla ilgili sayın Cumhurbaşkanımızdan da teşekkür aldık. Biz bunu geliştirerek sürdürmeye devam ettireceğiz.“

“Trabzon’da bir bulgur festivali yapmayı  planlıyoruz.”

 

Başkan Aydın şöyle devam etti:

“Kabul edilen Kardeşlik köprüsü projesiyle mayıs ayı içerisinde Trabzon’da bir bulgur festivali yapmayı  planlıyoruz. Hem Mardin tanıtım günleri hem de bulgur festivali yapmayı planlıyoruz. Bu konuda Ak parti Mardin il başkanımızdan da destek bekliyoruz.” 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04