AK PARTİ ESKİ MARDİN İL BAŞKANLARI ERİ VE UNCU`DAN BARIŞ DERNEĞİ`NE ZİYARET

Mardin 22.dönem dönem Milletvekili Ve Ak parti eski il başkanı "Nihat Eri" ve Mazlum` der kurucu il başkanı, Ak parti Mardin eski il başkanı "Bahattin Uncu" merkezi Kızıltepe`de bulunan Barış Derneğini ziyaret etti.

Mardin 28.06.2019 23:04:37 0
AK PARTİ ESKİ MARDİN İL BAŞKANLARI ERİ VE UNCU`DAN BARIŞ DERNEĞİ`NE ZİYARET

Mardin 22.dönem  dönem Milletvekili Ve Ak parti  eski  il başkanı "Nihat Eri" ve Mazlum' der kurucu il başkanı, Ak parti Mardin eski  il başkanı "Bahattin Uncu"  merkezi Kızıltepe'de bulunan Barış Derneğini ziyaret etti.

 

Ziyaret heyetini Barış Derneği Başkanı "Cemil Aydoğan" ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.


Cemil Aydoğan'ı yeni görevinde kutlayan Dönem Milletvekili "Eri" En zor günlerde İnsan hakları başkanlığını Mardinde cesaretle kuran ve büyük bir başarı sağlayarak, bağımsız ve Evrensel hizmetlerde bulunan, Cemil kardeşimizin Barış Derneğini Başarı ile götüreceğine inanıyorum.Açıklamasında bulundu.

 

İnsan hakları başkanlığı döneminde Mardin'e, bölge halkına ve uluslararasında küçümsenmeyecek önemli hizmetlerde bulunan, Barış Aktivisti Ve Barış Derneği Başkanı "Cemil Aydoğan"nın bu kurumun sorumluluğunu da başarı ile götureceğine inanıyorum.


Ve kendisine başarılar diliyorum açıklamasında bulundu.


Barış Derneği Başkanı Aydoğan'da Stk ve kurum çalışmalarının'da ekip ve halk desteğine vurgular yaptı.Aydoğan Barış Derneği Uluslararası Evrensel kuraları amaç eden, inanç ve vijdan muhasebesine bağlı ciddi bir sivil toplum kuruluşudur.Doğruluk kulvarında cesaretle yurüdüğümüz taktirde, peşinde kamuoyu ve halk desteği gelecektir; açıklamasında bulunan Aydoğan önemli bir siyaset ve toplumsal birikime sahip olan Sayın "Nihat Eri" ve İnsan hakları savunucusu Avukat "Bahattin Uncu" ile beraber, Bolgede ve Türkiye'de Barış ve Demokrasi'den yana olan herkese ihtiyacımız vardır açıklamasında bulundu.


Sayın Eri'nin heyeti ile beraber geldikleri bu ziyaretlerini çok önemsiyoruz.Ve kendilerine teşekkür ediyorum açıklamasında bulundu.


19.9° / 10.4°
  • BIST 100

    10268,14%-0,09
  • DOLAR

    32,23% -0,29
  • EURO

    34,78% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2417,41% 1,01
  • Ç. ALTIN

    3897,47% 0,30