AK PARTİ?DEN SAVUR?A ÇIKARMA

AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri ve beraberinde ki heyetle beraber bazı temaslarda bulunmak amacıyla Savur İlçe ve Mahallelerinde bazı ziyaretlerde bulundular.

Mardin 3.01.2018 13:15:45 0
AK PARTİ?DEN SAVUR?A ÇIKARMA

AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri ve beraberinde ki heyetle beraber bazı temaslarda bulunmak amacıyla Savur İlçe ve Mahallelerinde bazı ziyaretlerde bulundular.

 

AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, 22. Dönem Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez, AK Parti Savur İlçe Başkanı Sabahattin Kaya ve partililerden oluşan bir heyetle Savur İlçe ve mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler.

 

Yapılan temaslara ilişkin bazı açıklamalarda bulunan AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, “Geçtiğimiz günlerde kongresi tamamlanan AK Parti Savur İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek önümüzdeki süreç için kendilerine başarılar diledik. Savur İlçesi AK Parti için çok önem arzeden  bir konumdadır. AK Parti’nin Savur’da başarı çıtasını daha da yükseltmesi teşkilatımızın dik duruşu ve kararlı çalışmalarına bağlıdır. Bizler kongre sürecinde güven tazeleyerek tekrar ilçe başkanlığına getirilen Sabahattin Kaya’ya ve ekibine sonsuz güveniyoruz. İyi bir takım çalışmasıyla 2019 seçimlerinde güzel bir oy oranını yakalayacağına inanıyorum”.

 

Savur İlçesi’ne bağlı Yeşilalan ve Pınardere Mahallelerini  ziyaret ettiklerini belirten İl Başkanı Eri, “Burada coşkulu bir kalabalık eşliğinde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Vatandaşlarımızdan aldığımız bu ilgi ve güven ortamı inşallah önümüzdeki 2019 seçimlerinin en büyük delili mahiyetindedir. Kendilerinin sağlık ocağı ve diğer genel taleplerini inşallah önümüzdeki süreçte gerekli mercilere ileterek takipçisi olacağımızı belirttik. AK Parti olarak geçmişte olduğu gibi bugünde halkımızın yanındayız. Kendilerini ayrıştıracak yada şucu bucu sıfatlarına asla müsamaha göstertmeden her bir vatandaşımızın hizmetinde olduk, yardımına koştuk. İşte AK Parti’yi Türkiye’nin de ötesinde dünya partisi haline getiren en önemli özelliklerinden bir tanesi de budur”.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78