AK PARTİ CİZRE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI EŞREF MÜJDE`DEN ESNAF VE VATANDAŞ ZİYARETLERİ

Ak Parti Cizre Belediye Başkan adayı Eşref Müjde,Ak Parti Cizre ilçe Gençlik kolları başkanı Mehmet Yekta Aşut ,Ak Parti Şırnak il Başkanı İbrahim Halil ERKAN, Cizre ilçesinde esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi.

20.01.2019 00:15:04 0
AK PARTİ CİZRE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI EŞREF MÜJDE`DEN ESNAF  VE VATANDAŞ  ZİYARETLERİ


Ak Parti Cizre Belediye Başkan adayı Eşref Müjde,Ak Parti Cizre ilçe Gençlik kolları başkanı Mehmet Yekta Aşut ,Ak Parti Şırnak il Başkanı  İbrahim Halil ERKAN, Cizre ilçesinde esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçimlerine yaklaştığımız bu günlerde Ak Parti Cizre ilçe teşkilatı çalışmalarını hızlandırdı.Ak Parti Cizre ilçe Belediye başkan adayı Eşref Müjde ile ilçe gençlik olları başkan Mehmet Yekta Aşut,ilçe esnaflarını tek tek dolaşarak,sorunlarını dinledi.Esnaf ile sohbet eden ve sorunlarını not eden Eşref Müjde ve beraberindekiler,Esnaflardan yoğun ilgi görüyor.

 

Ak Parti Cizre Belediye başkan adayı Eşref Müjde  "Bugüne kadar birçok önemli seçimler yaşadık, ancak 31 Mart 2019 seçimleri  Türkiye'nin geleceği için önemli bir virajdır.31 Mart 2019 tarihinden sonra Cizre ilçesinin Ak Parti Belediyeceiliği ile tanışacağını belirterek, Benim tüm halkımıza çağrım, gelin oylarımızı bölmeyelim ve Türkiye düşmanlarına sandıkta güçlü bir cevap verelim.Cizre ilçesinin Ak Parti Belediyeciliği ve hizmetine ivedilikle  elbirliği ile kavuşturmamız gerekiyor" dedi.

 

Ak Parti Cizre gençlik kolları başkanı Mehmet Yekta Aşut ise yaptığı açıklamada, “Önümüzde herkesçe malum olunan yerel seçimler var.  AK Parti olarak yerel seçimler için şimdiden hazırlıklarımıza başladık. Biz şimdiden sandık bazlı çalışmalarımıza başladık. Teşkilat mensuplarımıza  talimatlarımızı verdik. İnşallah Mart 2019'da Cizre ilçesini AK belediyecilikle tanıştıracağız.   Bu hazırlık öyle bir hazırlık ki bütün merkez başta olmak üzere, beldeleri ve ilçeleri ilmik ilmik dokuyacağız ve yerel seçimlerin galibi Allah’ın izni ile AK Parti olacak.  Cizre ilçesinde Belediye Başkanlığını mutlaka bu seçimde alacağız. 31 Mart seçimlerinde  zafer kazanacağız. 1 Nisan sabahı Cizre ilçesi AK belediyecilikle tanışmış olacak” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ŞIRNAK/CİZRE


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10055,98%-1,59
  • DOLAR

    32,23% 0,13
  • EURO

    34,78% -0,13
  • GRAM ALTIN

    2419,94% -0,99
  • Ç. ALTIN

    3924,06% -0,49