AK PARTİ ÇANKAYA İLÇE SOSYAL POLİTİKALAR BÖLGE TOPLANTISINI ANKARA MARDİNLİLER DERNEĞİNDE GERÇEKLEŞTİRDİ

Ak Parti Çankaya ilçe Başkanlığı Sosyal Politikalar bölge toplantısını Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneğinde gerçekleştirdi.

Siyaset 16.02.2020 13:13:12 0
AK PARTİ  ÇANKAYA İLÇE SOSYAL POLİTİKALAR BÖLGE TOPLANTISINI ANKARA MARDİNLİLER DERNEĞİNDE GERÇEKLEŞTİRDİ

Ak Parti Çankaya ilçe Başkanlığı Sosyal Politikalar bölge toplantısını Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal  Yardımlaşma Kültür Derneğinde gerçekleştirdi. 

 

Ak Parti Çankaya ilçe Sosyal Politikalar Birimi  Bölge Mahalle Başkanları Danışma Toplantısı Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal  Yardımlaşma Kültür Derneğinin Ev Sahipliğinde gerçekleştirdi.

 

Ak Parti Çankaya ilçe Sosyal Politikalar Birimi başkanı  vMardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal  Yardımlaşma Kültür Derneği başkan  yardımcısı Edip Öner başkanlığında toplanan Ak Parti Çankaya ilçe Sosyal Politikalar Birimi  ilçe koordinatörleri, komisyon  Başkanları  ilçe başkan  yardımcıları, teşkilat uzmanları ve  Mahalle başkanlarının katılımı ile ardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal  Kültür Derneği toplantMardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal  Yardımlaşma Kültür Derneğiı salonunda gerçekleştirildi.

 

Ak Parti  İlçe  Sosyal Politikalar Birimi  Bölge Mahalle Başkanları Danışma Toplantısı,Başkan Edip Öner'in  açılış konuşması ile başladı. Tüm katılımcıları selamlayarak ve teşrifleri dolayısıyla teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Edip Öner,bu tür Toplantıların sosyal  ve siyasal yönleri ile çok önemli olduğunu belirtti.

 

Toplantıda Yürütülen saha çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan katılımcılar karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER;ABDULLAH ORTAÇ

 

 

 

 


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19