AK PARTİ ARTUKLU İLÇE BAŞKANLIĞI MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

AK Parti Artuklu İlçe Başkanlığı tarafından muhtarlarla istişare toplantısı gerçekleştirildi.

13.03.2018 22:41:56 0
AK PARTİ ARTUKLU İLÇE BAŞKANLIĞI MUHTARLARLA  İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

AK Parti Artuklu İlçe Başkanlığı tarafından muhtarlarla istişare toplantısı gerçekleştirildi.   Toplantıda muhtarların mahallelerindeki sorunlarının yanı sıra, Yerel, Genel ve 17 Mart 2018 Cumartesi günü Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın Mardin'e gerçekleştireceği ziyaret   ve  Ak Parti Mardin 6. İl Kongresi ile ilgili konular konuşuldu.

 

            Açılış konuşmasını yapan AK Parti Artuklu İlçe Başkanı Murat BAYAR, muhtarları önemsediklerini  “Muhtarlık özveri isteyen gönüllülük esasına dayalı bir meslektir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın duyarlı davranışı karşısında muhtarlarımız hatırlanmış, külliyede üst üste yaptığı toplantılarla muhtarların bir anda Türkiye gündemine gelmesine vesile olmuştur. Cumhurbaşkanımız ile bir araya gelme fırsatı bulan muhtarlarımız kendileriyle ilgili sorunlarını bir bir iletmiş ve muhtarlık camiasında çok büyük değişimler yaşanmıştır. Bizler her zaman muhtarlarımızın yanındayız ve Ortak gayemiz halka hizmettir. muhtarlarımızın görüşleri bizim için önemli bundan dolayı Her türlü Sorun, talep,istek ve öneriye açığız.

 

            Toplantıya Katılan Muhtarların yakın ilgiden dolayı İlçe Başkanı Murat BAYAR’a teşekkürlerini ileterek, Toplantı karşılıklı bilgi alışverişi yapıldı.

 

          Ak Parti Artuklu  İlçe Başkanı Murat BAYAR, Muhtarlarımızın 17 Mart Cumartesi günü saat:12.00 de Artuklu Kapalı Spor salonunda Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip ERDOĞAN’ın  de katılacağı Ak Parti Mardin 6. İl Kongresine davet etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


26.3° / 15°
  • BIST 100

    9530,47%-0,18
  • DOLAR

    32,47% 0,08
  • EURO

    34,67% 0,42
  • GRAM ALTIN

    2473,99% -0,49
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 1,16