AK Parti Ankara Milletvekillerinden İlçelere Teşekkür Ziyareti

1 Kasım 2015 Genel Seçimlerinde AK Parti?ye verdiği yüzde 69.5?lik destekle Ankara 1. Bölgede en çok oy veren 2. İlçe olarak dikkatleri çeken Haymana?nın bu desteği karşılıksız kalmadı.

16.11.2015 17:58:25 0
AK Parti Ankara Milletvekillerinden İlçelere Teşekkür Ziyareti

1 Kasım 2015 Genel Seçimlerinde AK Parti’ye verdiği yüzde 69.5’lik destekle Ankara 1. Bölgede en çok oy veren 2. İlçe olarak dikkatleri çeken Haymana’nın bu desteği karşılıksız kalmadı. AK Parti 1. Bölge milletvekilleri Ahmet GÜNDOĞDU, Jülide SARIEROĞLU, Murat ALPARSLAN ve milletvekili adayları; Fahri USTA, Mehtap TORUNTAY, Hüseyin ULUSAL, Hayri ÇAĞIR, Emire BALKAN, Mehmet Ali CANLI, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyelerinin aralarında bulunduğu kalabalık bir heyet Polatlı, Haymana, Bala ve Gölbaşı İlçelerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

 Heyet, İlçe Başkanı Belediye Başkanları ve İlçe teşkilatları tarafından karşılandı.

Milletvekilleri ve Adaylarımız ilçe merkezlerinde cadde boyunca esnafları dolaşıp, vatandaşlarla selamlaşıp teşekkürlerini iletti. AK Parti heyeti teşekkür ziyaretleri boyunca vatandaşlardan büyük ilgi ve sevgi gördü.

2. Gün ise; Ankara 1. Bölge Milletvekilleri Mamak’a çıkarma yaptı. Sonrasında Çankaya, Etimesgut ve Sincan ilçeleri gezildi.

İlçe Merkezlerinde vatandaşları selamlayan milletvekilleri, Mamak’ta yaşayan halka 1 Kasım’da gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür etti. Halkın istikrar ve huzur ortamını istediğini ve sorumluluklarını bildiklerini kaydeden vekiller, “İlçelerimiz bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı, ilgisiz bırakmadı. Milletimizin geleceğine oy verdiler. Hep birlikte ülkemiz ve yarınlarımız için büyük çalışmaların altına imza atacağız. 78 milyon insanı kucaklayarak kaldığımız yerden hizmete devam edeceğiz” dediler

3.gün Ankara 1. Bölge Milletvekilleri Elmadağ ve Akyurt ilçelerini ziyaret ettiler. İlçe ve Belediye Başkanlarının yanı sıra ilçelerde ikamet eden halkın yoğun ilgisi ile karşılandı.

AK Parti Ankara 2. Bölge Milletvekilleri, seçim bölgelerine teşekkür ziyaretinde bulundu

AK Parti Ankara 2. Bölge Milletvekilleri Cemil Çiçek, Emrullah İşler, Ahmet İyimaya, Lütfiye Selva Çam, Ayhan Yılmaz ve Nevzat Ceylan’dan oluşan milletvekilleri, ilk olarak Nallıhan ardından da Beypazarı ilçesine teşekkür ziyaretinde bulundular.

AK Parti Ankara 2 bölgeden milletvekili seçilen adaylar, milletvekili seçilmelerinin ardından seçim bölgelerine ziyarette bulunarak, Altındağ, Keçiören, Pursaklar ilçelerinde partililere ve vatandaşlara teşekkürlerini bildirdiler. 

Nallıhan Çarşı gezisinde bulunan milletvekillerine, Belediye başkanı İsmail Öntaş, AK Parti ilçe Başkanı Ertunç Güngör’de refakat ederek, pazarda esnafa kendilerine ve AK Partiye verilen destek için teşekkürlerini sundular ve hayırlı işler dileğinde bulundular. 

Nevzat Ceylan'a sevgi gösterisi: AK Parti'den milletvekili seçilen Nallıhan'lı hemşerimiz Nevzat Ceylan’a partililer ve Nallıhan halkı sevgi gösterisinde bulundu. 

Bunun Karşısında Ceylan, otobüse çıkarak, hemşerilerine özel bir teşekkür konuşması yaptı. Dönüşte Milletvekilleri Çayırhan beldesine de ziyarette bulunarak, araçla dolaştıkları mahallelerde halkı selamladılar. 

Ankara 2. Bölge Milletvekilleri Teşekkür ziyaretleri kapsamında, Beypazarı ilçesinde, esnaf ve çarşı gezisi ile yukarı sanayi, aşağı sanayi esnaflarını ziyarette bulunarak teşekkürlerini sundular. 

Milletvekillerine çarşı gezisinde Belediye başkanı Tuncer Kaplan'da yalnız bırakmadı. Ankara 2. Bölge milletvekili eski bakan ve Başbakan yardımcısı Emrullah işler; yaptığı açıklama ile aradan geçen iki haftalık bir zaman olmasına rağmen, seçim çevrelerinden Nallıhan ve Beypazarı’na teşekkür ziyaretinde bulunduklarını söyledi. 
Milletvekillerinin TBMM de yemin edeceklerine değinen Eski bakan İşler, şunları söyledi: “Ülkemiz için, milletimiz için hayırlısı neyse o olsun. Millet bir karar verdi. Bu karar doğrultusunda; bu parlamentodan bir hükumet çıktı, Halkımızın büyük bir çoğunluğu istikrar dedi ve %50 yakın bir oyla AK Parti’yi yeniden tek başına iktidar yaptı. Bizlerde üzerimize düşen görevleri gece, gündüz demeden yerine getirme gayreti içinde olacağız. Dedi.

 Teşekkür turlarının ardından Milletvekillerimiz halkımızın yanında olduğu vurgusunu yeniledi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 

 

 

 

 

 


25.2° / 13.9°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88