AK PARTİ ANKARA MİLLETVEKİLİ AHMET GÜNDOĞDU ANKARA KIZILTEPELİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Ak Parti Ankara Milletvekil ve eski MEMURSEN Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ile Ak Parti Çankaya ilçe başkanı Ali Güven ve ilçe Yönetim Kurulu üyeleri ,Ankara`da bulunan Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneğini ziyaret etti.

14.04.2018 13:15:44 0
AK PARTİ ANKARA MİLLETVEKİLİ AHMET GÜNDOĞDU ANKARA KIZILTEPELİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

 Ak  Parti Ankara Milletvekil ve eski MEMURSEN Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ile Ak Parti Çankaya ilçe başkanı Ali Güven ve ilçe Yönetim Kurulu üyeleri ,Ankara'da bulunan Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneğini  ziyaret etti.

 

Son günlerde başarılı etkinliklerle gündeme gelen ve Ankara'da faaliyet yürüten Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneğini ziyaret eden Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneğini zyareti sırasında,Heyeti Dernek Başkanı Fahrettin Enez ve Dernek Başkan yardımcısı Edip Öner ve Dernek Yönetim Kurulu üyeleri ile Organizasyonun sponsorluğunu Üstlanen Mardinli İş Adamı DEKİNSAN Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan KELEŞOĞLU tarafından karşılandı.

 

Dernek Başkanı Fahrettin Enez ve Dernek Başkan Yardımcısı Edip Öner ve Dernek Yönetim Kurulu üyelerinin  ve Ankara'da görev yapan Mardinli Bürokratlar Platformu üyelerinin  de hazır bulunduğu ziyaret hoş sohbet ortamında gerçekleşti. Sıcak ve samimi sohbetlerin yapıldığı ziyarette Milletvekili Ahmet Gündoğdu ve Çankaya ilçe Başkanı Ali Güven Mardin'in bir Dünya Kenti olduğunu ve yüzyıllardır bağrında çeşitli Dilleri ve Dinleri barındırdığını belirterek,Dünyaya örnek olacak  bir Kent olam Mardin'i ve Mardinlileri yakından takip ettiklerini ve Kentin gelişmesi için üke genelinde yaşayan Mardinli STK'larının  çabalarını ve çalışmalarının takdirle ve yakından  takip ettiklerini ifade ettiklerini ifade etti.

 

Daha sonra Ak Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu ve Beraberindeki Heyete Mardin'in geleneksel yemeklerinden oluşan yemek sunuldu.Yemekte Kaburga Dolması,İkbebet,Irok,Bulgur Pilavı ve ayran ikram edildi.

Yemekten sonra Mardin yemeklerini çok beğenen Milletvekili Ahmet Gündoğdu,hem yemek,hem de hoş sohbet için emeği geçenleri kutlayarak teşekkür etti.

 

Ziyaretin sonunda Dernek Başkanı Enez, Milletvekili Gündoğdu  ve beraberindekilere ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

ABDULLAH ORTAÇ/ÖZEL HABER


25.2° / 13.9°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88