Ak Parti Ankara İl Başkanı İlçe Ziyaretlerine devam ediyor

Ak Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı Kızılcahamam, Çamlıdere İlçelerini ziyaretinde beraberinde; Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanı Edip Balcı, Teşkilat Birim Başkanı Mümin Altunışık, ARGE Birim Başkanı Uğur Kızılca Kadın Kolları Başkanı Mual

15.08.2015 18:39:42 0
Ak Parti Ankara İl Başkanı İlçe Ziyaretlerine devam ediyor

Ak Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı Kızılcahamam, Çamlıdere İlçelerini ziyaretinde beraberinde; Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanı Edip Balcı, Teşkilat Birim Başkanı Mümin Altunışık, ARGE Birim Başkanı Uğur Kızılca Kadın Kolları Başkanı Mualla Varol ile Gençlik Kolları Başkanı Kurtcan Çelebi eşlik etti.

Ak Parti Ankara il başkanı Nedim Yamalı, 2015 yerel seçimleri göz önüne alacağız görüşülmedik tek bir vatandaş bırakmayacağız, diyerek bir aile duygusu içerisinde birlik ve beraberlik havasıyla hareket edilmesi gerektiği üzerinde durdu.

 AK Parti Ankara İl Başkanı  Mustafa Nedim Yamalı Teşkilatlarımızın ve üyelerimizin siyasetin içinde kalmaları, ülkenin ve bölgenin yararına ve menfaatine olacak şekilde, aynı zamanda görevlerini en iyi şekilde, içinden geçtiğimiz hassas süreçte dikkate alınarak üst seviyede bir performans ve gayret içinde yürütülmesi konularında görüş alış verişinde bulundu.

Başkan Yamalı; Herkes iyi bilmelidir ki, AK Parti Ankara İl Başkanlığı olarak teşkilatlarımızı çok önemsiyoruz. Önümüzdeki süreçte bütün teşkilatlarımıza önemli görevler düşecek ve tüm mensuplarımız üzerlerine düşen görevleri en iyi şekilde icra edecektir.

Yamalı; Biz, bir bölgenin partisi değiliz. Biz, bütün Türkiye'nin partisiyiz. Bizim teşkilatımızın olmadığı bir, ilçe, belde söz konusu değil. AK Parti, böyle bir parti. Diğer partiler; etnik grupların veya belli kesimlerin partisi. AK Parti, bütün Türkiye'nin partisi, bütün milletimizin partisi. Dolayısıyla da Ankara’nın bütün sathı bizim mekânımız ve biz her yere gidiyoruz, her yerde seçim çalışmalarına devam edeceğiz.” Dedi

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00