AK PARTİ ANKARA`DAN ANKARA BASININA İFTAR YEMEĞİ

Ak Parti Ankara İl Başkanlığı Tanıtım Medya Biriminin organize ettiği iftar programında basınımızın Ankara temsilcilerini konuk etti.

8.07.2015 17:01:03 0
AK PARTİ ANKARA`DAN ANKARA BASININA İFTAR YEMEĞİ

Ak Parti Ankara İl Başkanlığı Tanıtım Medya Biriminin organize ettiği iftar programında basınımızın Ankara temsilcilerini konuk etti.

Programa Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, Tanıtım ve Medya Birim Başkanı Cemalettin Kömürcü, Yardımcıları Mehmet Postallı, Orhan Ersoy, Kadın Kolları Tanıtım Medya Başkanı Büşra Soylu , Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi  Emin Pazarcı  Bloomberg Ht Tv Ankara Temsilcisi  Ercan Türkoğlu, İhlas Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar, Star Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Kartoğlu, Ülke Tv  - Kanal 7 Haber Müdürü Halis Gökgöz ve İstihbarat Şefi Mehmet Kıvanç, Kanal D Parlemento Sorumlusu Melek Erhan Türkiye Gazetesi Haber Müdürü Oğuzhan Şahin , Tgrt Haber  Haber Müdürü Yusuf Ziya Orhan,  sağladı.

Programda Konuşma yapan AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı; Ramazan rahmet, merhamet, mağfiret ve kurtuluş ayı olarak ifade edilen, birliğimizin beraberliğimizin dostluğumuzun kardeşliğimizin ve daha birçok özelliklerimizin ve hasletlerimizin daha üst düzeyde yaşanılması şeklinde olan özel zaman dilimleridir. İşte böyle bir zamanda, sizinle aynı ortamda olmaktan, aynı iftar sofrasında olmaktan lokmalarınızı paylaşıyor olmaktan dolayı son derece memnunum.

Ramazanda bir takım duygularımız, bir takım özelliklerimiz gelişiyor. Temennim odur ki bu özelliklerimizin, bu güzel huylarımızın her daim hayatımıza olması ve yardımcı gayemiz olan bu özelliklerimizi muhafaza edersek emin olun bugün hem bireysel hayatımızda, hem toplumsal hayatımızda, hem de ülkeler arası yaşanan pek çok sıkıntılar daha başlamadan bitecektir.

Biz AK Parti olarak zaten süregelen bir takım faaliyetlerimizi Ramazan ayında da devam ettiriyoruz. Fakat burada özellikle Ramazan'ın, orucun manevi iklimine, huzuruna, barışına, anlamına da denk düşecek şekilde bu çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz

7 Haziran seçimlerinin üzerinden yaklaşık 1 ay gibi bir süre geçti, AK Parti Ankara İl Teşkilatı olarak tıpkı Genel Merkezimiz ve bütün ülke geneli  il Teşkilatlarımızda olduğu gibi seçim sonuçlarını değerlendirdik ve almamız gereken dersleri aldık.

 İl yönetim ve yürütme kurulumumuzla, adaylarımızla, belediye başkanlarımızla, ilçe başkan ve yönetimlerimizle ve teşkilat mensuplarımızla ayrı ayrı seçim değerlendirme toplantıları icra ettik.

Yaptığımız değerlendirme neticesinde teşkilatlarımız AK Parti’nin önderliğinde güçlü bir iktidar istiyor. Her şeyden önemlisi içinde bulunduğumuz coğrafyanın temel sorunlarının hiç olmadığı kadar artması Türkiye’nin güçlü bir iktidar ihtiyacını mutlak kılmıştır. Güneyimizde Suriye, Irak, DAEŞ, PYD, Tampon Bölge, Güvenli Bölge gibi sorunlar, batımızda da Yunanistan’ın içinde bulunduğu durumlar dikkate alındığında güçlü bir Türkiye iktidarının önemi daha iyi anlaşılmaktadır. ‘’Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER;ABDULLAH ORTAÇ

 

 


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19