AİLE İÇİ İLETİŞİM VE TOPLUMSAL DERNEĞİ ANKARA`DA İFTAR YEMEĞİ VERDİ:

Kısa bir süre önce Ankara`da kurulan Aile İçi İletişim ve Toplumsal Derneği; Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri, Ankara Temsilcileri ve Üyelerine 02 Temmuz 2015 akşamı Ankara`nın güzide mekanlarından Hamamönü`nde iftar yemeği verdi.

5.07.2015 14:03:27 0
AİLE İÇİ İLETİŞİM VE TOPLUMSAL DERNEĞİ ANKARA`DA İFTAR YEMEĞİ VERDİ:

Kısa bir süre önce Ankara'da kurulan Aile İçi İletişim ve Toplumsal Derneği; Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri, Ankara Temsilcileri ve Üyelerine 02 Temmuz 2015 akşamı Ankara'nın güzide mekanlarından Hamamönü'nde iftar yemeği verdi.

Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Şahan'ın  organize ettiği  ve  sıcak bir ortamda gerçekleşen  toplantıya çeşitli STK temsilcileri ve başkanları Birlesen yurekler dernegi baskanı Yasemin Meydan Yeşilhisar katıldı. 

Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Şahan yemekte yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

'' DEĞERLİ ARKADAŞLARIM ;

Hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.

Aile İçi İletişim ve Toplumsal Sorunlar Derneğimizin düzenlemiş olduğu bu ‘İftar Yemeği'nde sizlerle bir araya gelmekten büyük bir memnuniyet duyuyorum.

Bildiğiniz üzere, manevi hazzın ve lezzetin zirve yaptığı kutlu bir dönemin içinden geçiyoruz.

Mübarek Ramazan ayının eşsiz ve mana yüklü derin ikliminden millet olarak feyizlenmek ve oluk oluk akan nimet pınarlarından kana kana içmek için ibadetlerimizi yapıyoruz.

İnşallah Cenab-ı Allah, tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız duaları kabul eder ve üzerimizden ihsanını, mağfiretini ve himmetini esirgemez.

Bu anlamlı davete katılan ve aynı sofranın etrafında bir araya geldiğimiz arkadaşlarıma bu vesileyle şükranlarımı sunuyorum.

Yardımlaşmanın, dayanışmanın, cömertliğin, şefkatin ve merhametin ete kemiğe bürünmesi özellikle bu rahmet ayında gerçekleşmektedir.

Yüce dinimizin güzelliklerine erişebilmek ve nefsin tasallutundan sıyrılabilmek bu ayın sunduğu kutsal mesajlara vakıf olmakla mümkündür.

İftar sofralarının etrafında inşa edilen manevi köprülerle; kalplerimize huzur, yüreklerimize sıcaklık ve bakışlarımıza umut hâkim olur.

Bu mübarek akşamda sizlerle birlikte olmaktan ve aynı iftar sofrasında bulunmaktan duyduğum bahtiyarlığı bir kez daha ifade etmek istiyorum.

Konuşmama son verirken hepinizi tekrar sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.'' Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04