AHMET KAYA'NIN HAYATINI ANLATAN 'SÜRGÜN' FİLMİ 5 NİSAN'DA VİZYONA GİRİYOR

Unutulmaz sanatçı Ahmet Kaya’nın hayatını anlatan devam filmi “İki Gözüm Ahmet: Sürgün” 5 Nisan Cuma günü tüm Türkiye’de vizyon yolculuğuna başlıyor.

Magazin 4.04.2024 12:47:00 0
AHMET KAYA

Unutulmaz sanatçı Ahmet Kaya’nın hayatını anlatan devam filmi “İki Gözüm Ahmet: Sürgün” 5 Nisan Cuma günü tüm Türkiye’de vizyon yolculuğuna başlıyor. 

 

X Yapım tarafından çekilen ve bu Cuma vizyona girecek “İki Gözüm Ahmet: Sürgün”  filmi; şarkılarıyla adalet, özgürlük, insan hakları gibi evrensel değerler için mücadele veren ünlü sanatçı Ahmet Kaya’nın Türkiye'deki zorluklarla dolu yaşamını ve Paris'teki sürgün yıllarını konu alıyor. 

Gani Rüzgar Şavata’nın yönettiği, başrolde Özgür Tüzer'in performansı ve güçlü sesiyle dikkat çeken yapım, Ahmet Kaya'nın etkileyici hayatını izleyicilere sunuyor. Filmde ayrıca Aleyna Solaker, Serdar Orçin, Ruhi Sarı, Metin Yıldız, Yelda Reynaud, Ekin Nakkaş gibi başarılı isimler yer alıyor. 

“İhtiyati tedbir talebi reddedildi”

 “İki Gözüm Ahmet: Sürgün” filmi yapım şirketi kamuoyuna yansıyan haberler neticesinde bir açıklama yaptı. “Geçtiğimiz günlerde filmimizle ilgili bazı hukuki süreçler yaşanmasına rağmen 2. Fikri Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi verdiği kararla, filmimiz için alınmaya çalışılan ihtiyati tedbir talebinin reddine hükmetmiştir. Bu sebeple gösterime girmesi önünde hiçbir engel bulunmamaktadır. Büyük küçük herkesin Ahmet Kaya’ya saygı duruşu niteliğindeki filmimizi izlemesi için sabırsızlanıyoruz” şeklinde açıklama yapıldı.

“İki Gözüm Ahmet: Sürgün” CGV Mars Dağıtım aracılığıyla tüm Türkiye’de 5 Nisan Cuma günü vizyonda.

 

 

ARTUKLU HABER AJANS-MAGAZİN SERVİSİ

 


28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00