AHMET FUAT BODUR GSYİAD YÖNETİM KURULU ÜYESİ SEÇİLDİ

Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği`nin yeni yönetim ve kurulları için mazbata töreni Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena`da düzenlendi.Düzenlenen törende İstanbul Mardinliler Derneği Başkanı Ahmet Fuat Bodur Yönetim Kurulu üyeliği ma

Spor 17.10.2014 19:53:18 0
AHMET FUAT BODUR GSYİAD YÖNETİM KURULU ÜYESİ SEÇİLDİ

Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği`nin yeni yönetim ve kurulları için mazbata töreni Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena`da düzenlendi.Düzenlenen törende İstanbul Mardinliler Derneği Başkanı Ahmet Fuat Bodur Yeni Yönetim Kurulu üyeliği ne seçilmesi  nedeniyle düzenlenen törende Yönetim Kurulu Üyeliği mazbatasını aldı.

Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği`nin yeni yönetimine seçilen Ahmet Fuat Bodur aynı zamanda Galatasaray`da Kongre Delegesi olup,başarılı çalışmaları ile Kulübün sevilen simalarından biri olarak Mardin ilini başarıyla Temsil ediyor.

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği`nin olağan genel kurulu sonrasında 3.kez  başkanlığa seçilen İsmail Sarıkaya, Yönetim Kurulu üyeleri, Denetim Kurulu üyeleri, Sicil Kurulu üyeleri ve Disiplin Kurulu üyelerine mazbataları takdim edildi.

Mazbataları takdim etmek için Genel Kurul Divan Başkanı Taner Aşkın  söz aldı.” Genel Kurul`u yöneten Başkan sıfatı ile bugün mazbataları sunmam gerek;  ben bu görevi birlikte yapmak üzere  Galatasaray Başkan Adayları Sn. Alp Yalman ve Sn. Duygun Yarsuvatı sahneye davet ediyorum, kabul buyurmalarını rica ediyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum, yeni yönetime başarılar diliyorum."dedi

Tören, toplu fotoğrafın ardından sona ererken, yeni yönetim ilk toplantısını gerçekleştirdi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10535,87%2,09
  • DOLAR

    32,28% 0,02
  • EURO

    35,02% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2473,55% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3962,61% 0,35