AGD’den Fenerbahçe’nin Genç Yıldızı Arda Güler’e Mektup

Ankara’da bulunduğu yıllarda öğrenci olarak AGD etkinliklerine katılan genç futbolcu Arda Güler’e mektup yazarak bu yaz tatilinde de ortaokul öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen Yaz Etkinliklerine davet edildi.

Ankara 27.07.2022 15:22:00 0
AGD’den Fenerbahçe’nin Genç Yıldızı Arda Güler’e Mektup

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Ortaokullar Komisyonu, Ankara’da bulunduğu yıllarda öğrenci olarak AGD etkinliklerine katılan genç futbolcu Arda Güler’e mektup yazarak bu yaz tatilinde de ortaokul öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen Yaz Etkinliklerine davet etti.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tarafından her sene yaz tatilinde öğrencilere yönelik gerçekleştirilen Yaz Etkinlikleri bu sene de yoğun katılımla devam ediyor. AGD Ortaokullar Komisyonu Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler’e mektup yazarak bu sene de gerçekleşen Yaz Etkinliklerine davet etti. Mektupta, ‘’Yaz Etkinliklerimizde yetişen yeni Arda’larla tanışmak, onlara nasıl örnek olduğunu göstermek istersin diye düşünüyoruz’’ ifadelerine yer verildi.

Geçtiğimiz aylarda, AGD Yaz Etkinlikleri çantasıyla antrenmana giderken çekilen bir çocukluk fotoğrafı ortaya çıkan Arda Güler’in Gençlerbirliği altyapısında olduğu yıllarda AGD’de etkinliklere katıldığı anlaşılmıştı. AGD Ortaokullar Komisyonu genç futbolcu Arda Güler’e sahip çıkarak Yaz Etkinlikleri çantası ve bir davet mektubu gönderdi. Mektubun tamamı şu şekilde:

Değerli Arda;

Hani hep beraber söylediğimiz bir parça vardı hatırlıyor musun?

“Bir Sabah Gelecek Kardan Aydınlık” diyorduk umutla.

Sen de Türk futbolu için bugünlerde büyük bir umut, büyük bir aydınlık oldun. Başarıların daim olsun. Topu ayağına alıp soluna çektiğinde herkes heyecanlanıyor artık. Milyonlarca insan, bir kardeşi olarak görüyor seni ve severek takip ediyor.

Ama bizim için bir başka kıymetlisin Arda.

Hatırlarsın elbet, Ankara’da olduğun yıllarda, Yaz Etkinlikleri’nde birlikte kıymetli vakitler geçirmiştik. Hani sahaya çıkarken attığın ilk adımda yaşadığın heyecan var ya; işte biz de her bir kardeşimizde olduğu gibi, sen de Yaz Etkinlikleri’ne ilk adımını attığında aynı heyecanı yaşamıştık.

Bugün de her bir kardeşimiz için aynı heyecanı taşıyor ve bu heyecanla çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Biliyorsun; bizim bir sloganımız var: “Önce Ahlak ve Maneviyat.” Senin de bu doğrultuda, bugün olduğu gibi, bundan sonra da ahlaklı bir sporcu örneği sergileyeceğinden hiçbir şüphemiz yok.

Kıymetli Kardeşimiz;

Bir gün seninle birlikte anıları yâd etmek istiyoruz.

Sen de bu heyecanı yeniden yaşamak, Yaz Etkinlikleri’mizde yetişen yeni Arda’larla tanışmak, onlara nasıl örnek olduğunu göstermek istersin diye düşünüyoruz.

Bir gün Yaz Etkinlikleri’nde beraber çay içelim. Bilirsin ki; herkese ısmarlayacak çayımız, gönülleri ısıtacak muhabbetimiz her zaman var.

Başarılarla dolu olacak kariyerinde her zaman destekçin olduğumuzu unutma.

Görüşmek dileğiyle, Allah’a emanet ol!''Denildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER;ABDULLAH ORTAÇ

 


25.1° / 13°
  • BIST 100

    9679,8%-1,37
  • DOLAR

    32,42% 0,04
  • EURO

    34,43% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2486,70% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00