AFYONKARAHİSARDA YURTAYDER BÜYUK AİLE BULUSMASİNDA KUÇAKLAŞMA VARDI.

Hoşgörü Sevgi muhabbet içinde Afyon Yurt Ay Der?in geleneksel olarak her yıl Haziran ayın da düzenlediği büyük aile buluşması Temmuz ayında yoğun katılımla gerçekleşti.

30.07.2019 13:51:56 0
AFYONKARAHİSARDA YURTAYDER BÜYUK AİLE BULUSMASİNDA   KUÇAKLAŞMA VARDI.

Hoşgörü Sevgi muhabbet içinde Afyon Yurt Ay Der’in geleneksel olarak her yıl Haziran ayın da düzenlediği büyük aile buluşması Temmuz ayında yoğun katılımla gerçekleşti.

 

Fuar piknik alanın da gerçekleşen ve yüzlerce yurt ay der kardeşlerimizin ve gönüllülerin toplam tahmini 800 kişinin bir araya gelmesiyle güzel bir gün geçmesine neden oldu.

 

Afyon Yurt Ay Der Başkanı Arif Yağcı’nın konuşmasıyla başlayan etkinlik ve söylemleri güne damga vurdu..Başkan Yağcı konuşmasında  “Bu gün yediden yetmişe buradayız. Geleneksel olarak düzenlenen piknikte Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin özenle yetiştirip hayata hazırlayan bu kardeşlerimiz milletimizin birer asil evladıdır. Hiçbir kimse şunu aklından çıkarmasın. Bizler Devletimizin Milletimiz görünmez gücüyüz.”dedi.


Yurt Ay Der’in Afyaonkarahisar ilindeki büyük Aile buluşmasında gerçekleştirilen  Piknikte Hem Eğlenildi Hemde Afyon şehitleri hakkında konuklara güzel bir sunum yapılması muhteşem oldu.Yapılan tanıtımın ardından  Afyon’un Hıdırlık Seyir Restorandan Muhteşem. Afyon Manzarasını İzlemek görülmeye değerdi.

 

YURT AY DER Genel Başkanı Kudret Bulut Büyük buluşma nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada şunaları söyledi; ''Emeğinize Yüreğinize Sağlık. Her zaman yanlarında olmaya özen gösteren Ankara Yurt Ay Der Genel Merkez yönetimi ve Ankara ili Utef il başkanı Eyüp Dereli beyefendi ve Konya Yurt Ay Der Başkanı Mürsel Gökçen beyefendi, Ayrıca pikniğimize onur veren Afimed Başkanı “Ömer Elçi” beyefendi, Anneler annesi Gül Anneler Derneği Başkanı Sayın “Halise Saygı” hanımefendi, gönüllü Avukatımız Sayın Nilgün Seçen hanımefendi, Fahri Doktorumuz Sayın Dr. Mustafa Seçen beyefendi ve tüm dernek yönetimi ve üyeleriyle dostum Arif Yağcı beyin yanında olmak bizleri mutlu etmiştir. Katılan gönül dostlarımıza ve Afyon Yurt Ay Der Yönetimine Başta başkanım Arif Yagci beyefndiye Dursun Arslan beyefendiye ünal yılmaz beyendiye ve tüm emeği geçen dostlara şükranlarımı sunarım. Üzüntümüz Bakanlık çocuk hizmetleri genel müdürlüğünden aile etkinliğine katılmamalarıdır. Başka etkinlikte buluşmak ümidiyle Her şey gönlünüzce olması dileğiyle hoşça kalın.''Dedi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07