Adyaman`ın Gölbaşı İlçesinde Kar Temizleme Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Adyamn`ın Gölbaşı ilçesinde Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, dün gece başlayan kar yağışının ardından ilçe genelinde kar temizleme çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Güneydoğu Bölge Haberleri 7.02.2019 09:57:10 0
Adyaman`ın Gölbaşı İlçesinde   Kar Temizleme Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Adyamn'ın Gölbaşı ilçesinde Belediye Başkanı  Yusuf Özdemir, dün gece başlayan kar yağışının ardından ilçe genelinde kar temizleme çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam ettiğini söyledi.

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, yaptığı açıklamada, dün akşam yağan karın ardından kar temizleme çalışmalarının aralıksız sürdüğünü ifade ederek ekiplerin koordineli bir şekilde kar küreme ve tuzlama çalışması yaptığını söyledi.
Mimar Sinan Mahallesi, Yenikent Mahallesi,hastane yolu,çağdaş kent,okul önleri,kaldırımlar ve diğer yerleşim yerlerimizde çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir.Kar yağışıyla birlikte ekiplerimiz hemen sahaya inerek, çalışmalara başladığını belirten Başkan Yusuf Özdemir;


“Meteorolojiden daha önceden aldığımız hava tahminleriyle birlikte ekiplerimiz önceden tedbirlerini alıyorlar. Amacımız burada vatandaşlarımızın ulaşımda herhangi bir sıkıntı yaşamamalarıdır.Bizler de ekiplerimizle birlikte aralıksız bir şekilde çalışıyoruz.”açıklamasında bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ADIYAMAN-GÖLBAŞI


25° / 13.5°
  • BIST 100

    10169,43%-0,04
  • DOLAR

    32,29% 0,11
  • EURO

    35,00% 0,09
  • GRAM ALTIN

    2450,83% 0,20
  • Ç. ALTIN

    3912,88% 0,00