ADEMHAN DÜNYANIN EN BÜYÜK BAROSUNDAN AVUKATLIK DİPLOMASINI ALDI

ÜNLÜ İŞADAMI FERHAN ADEMHAN?IN KIZI DİLAN ADEMHAN BAŞARILI BİR EĞİTİM SÜRECİNDEN SONRA AVUKATLIK RUHSATNAMESİ BELGESİNİ İSTANBUL BARO BAŞKANI MEHMET DURAKOĞLU?NUN ELİNDEN ALDI.

Gündem 16.07.2017 21:21:02 0
ADEMHAN DÜNYANIN EN BÜYÜK BAROSUNDAN AVUKATLIK DİPLOMASINI ALDI

ÜNLÜ İŞADAMI FERHAN ADEMHAN’IN KIZI DİLAN ADEMHAN BAŞARILI BİR EĞİTİM SÜRECİNDEN SONRA AVUKATLIK RUHSATNAMESİ BELGESİNİ İSTANBUL BARO BAŞKANI MEHMET DURAKOĞLU’NUN ELİNDEN ALDI.

 

Ferhan Ademhan, İstanbul  İTO Meclis üyesi Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu Yüksek İstişare  Başkan Yardımcısı ve Eski İzmir Mardinliler Federasyonu Başkanı Ferhan Ademhanın kızı Dilan Ademhan 1878 tarihinde kurulan ve dünyanın en büyük barosu olan İstanbul Barosunda yemin ederek avukatlık ruhsatını, İstanbul Baro Başkanı Mehmet Durakoğlundan aldı.

 

Göstermiş olduğu başarıdan dolayı Avukatlık Ruhsatnamesi Belgesinialan Dilan Ademhan kısa bir açıklama yaptı. Açıklamada biz gençler olarak bu kutsal görevi icra ederken doğruluktan ve adaletten şaşmayacağız. Bizim adaletimize güvenen herkese eşit hizmet edeceğiz.

 

Diploma törenine katılan Ferhan Ademhan bu mutluluk tablosu karşısında büyük sevinç yaşadığını kızımla gurur duyuyorum açıklamasından sonra görüşlerini basın emekçileri ile paylaştı.

 

Ademhan açıklamasında bugün burada mutlu bir tablo ile adaleti temsil edecek biricik kızım ve diğer gençleri ile ülkemizin daha adaletli olacağına inanıyorum. Bu önemli görevi icra edecek kızımın şahsında tüm adalet yetkililerine üstün başarılar diliyorum. Bu diploma töreni hayırlara vesile olmasını diliyorum.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


29° / 16.5°
  • BIST 100

    9645,02%-0,5
  • DOLAR

    32,57% 0,10
  • EURO

    34,88% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2436,72% 0,29
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00