Adana?nın Fark Yaratan Kadınları Geliyor?

Adana Dergicilik Sektörünün önemli isimlerinden Özay Türker ve ekibi ?Fark Yaratan Kadınlar? adlı kitap projesine imza atıyor.

Türk Dünyasından Haberler 4.02.2016 12:13:01 0
Adana?nın Fark Yaratan Kadınları Geliyor?

Adana Dergicilik Sektörünün önemli isimlerinden Özay Türker ve ekibi “Fark Yaratan Kadınlar” adlı kitap projesine imza atıyor.

 

Başarılarıyla Adana’nın sosyal, kültürel ve iş dünyasının gelişimine katkıda bulunan ve yaptıklarıyla fark yaratan 100 seçkin kadının yer alacağı kitap okurlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. 300 sayfadan oluşacak Fark Yaratan Kadınlar adlı kitapta, kadınların başarıları konu edinilecek.

 

Projeyle ilgili bilgi veren My Magazine Dergisi İmtiyaz Sahibi ve Proje Koordinatörü Özay Türker, her alanda isim yapmış Adanalı kadınların öyküleştirilen başarılarının yer alacağını söyledi. Anı niteliği taşıyacak Fark Yaratan Kadınlar kitabının piyasada satışının yapılmayacağını da bildiren Türker, hazırlıkları devam eden kitabın 24 Şubat Çarşamba günü yapılacak lansmanla okuyucuların beğenisine sunulacağını duyurdu.

 

“Adana İçin Atfedilmiş Bir Eser…”

Özay Türker şöyle devam etti;

“My Magazine ekibi olarak her zaman Adana’nın her alanda ilerlemesi için yapılan tüm çalışmalara kendi alanlarında ilkleri yaparak paydaşı olmaya çalışıyor ve bu doğrultuda yapılan tüm etkinliklerde elimizi taşın altına koymaya çekinmiyoruz. Adana için taş üstüne taş koyan her kişi ve kurumu da olağanca gücümüzle destekliyoruz, destekleyeceğiz. İşte Fark Yaratan Kadınlar projemizde, bizi biz yapan Adana için atfedilmiş bir eser olacak.”

“Kitap Bu Ayın Sonunda Okuyucusuyla Buluşacak.”

“Kendi alanlarında lider roller üstlenerek ürettikleri projelerle toplumsal farkındalık yaratan, markaları için örnek olacak performanslar sergileyen, girişimci ruhlarıyla ilham veren, yaratıcı zihinleriyle fark yaratan, lider olmak için ‘unvan’ beklemeye ihtiyaç duymayan ve her şekilde Adana/Türkiye ekonomisine ve çeşitliliğine ‘fark yaratan’ elleriyle dokunan FARK YARATAN KADINLARIMIZ bu kitapta yer alacak. 6 ayı geçkin zamandır hazırlıkları süren kitabımız için işin mutfağında güçlü bir ekip çalışıyor. Bu ay tamamlanacak kitabımızın lansmanını 24 Şubat Çarşamba günü yapacağız. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”

ARTUKLU HABER AJANSI-ADANA


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04