ADALET PARTİSİ MERSİN 1.SIRA ADAYI MARDİNLİ MEMET GÖKBALIK'TAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Genel seçimlere 1 Ay'dan az süre kala, partilerin milletvekili aday listeleri de belli oldu. Mardinli Genç milletvekili adayı ise Adalet Partisinden Mersin 1.sıradan liste de yer aldı.

Mardin 15.04.2023 10:33:00 0
ADALET PARTİSİ MERSİN 1.SIRA ADAYI MARDİNLİ MEMET GÖKBALIK

Genel seçimlere 1 Ay'dan az süre  kala, partilerin milletvekili aday listeleri de belli oldu. Mardinli Genç  milletvekili adayı ise Adalet Partisinden Mersin 1.sıradan  liste de yer aldı.

 

Aday seçildiği için çok mutlu olduğunu belirten Mardin'in sevilen Müzisyenlerinden Abdulkadir Gökbalık'ın da oğlu olan Memet Gökbalık  "Şu anda Türkiye'nin en önemli kentlerinden biri olan ve Mardinlilerin yoğunlukla yaşadığı Mersin'den  milletvekili adayıyım. Çevremden de çok olumlu tepkiler aldım. Mersin'den aday olmaktan dolayı da çok mutluyum.  1 . sırada olmak beni ayrıca motive ediyor. Seçim çalışmalarında Tüm Mersinli kardeşlerimle  bir arada olacağım. Buradan tüm vatandaşlara  sesleniyorum; mutlaka sandıklara gidin, oylarınızı mutlaka  kullanın. Bu kutsal görevinizi lütfen ihmal etmeden oyunuzu kullanmayı unutmayınız " ifadelerini kullandı.

 

Adalet Partisi Mersin 1.sıra Milletvekili adayı Memet Gökbalık sözlerine şöyle devam etti;Bölge'de'' Adalet Partisi'nden milletvekili aday olarak seçimlere katılıyorum. Kendimi ve projelerimi tanıtmak için buradayım.

 

Amacım, Mersin'in sorunlarını çözmek ve kentimizin potansiyelini en üst düzeye çıkarmaktır. Bunun için deneyimim ve bilgimle birlikte, sizlerin desteğiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz.

 

Sizlere hizmet etmek için buradayım. Lütfen bana güvenin ve benimle birlikte MERSİN için daha iyi bir gelecek yaratmak için çalışalım. 'Dedi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19