ACUN ILICALI'DAN 40 PROGRAMINDA ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

40, Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV ekranlarında yeni sunucusu, gazeteci ve yazar Cansu Canan Özgen ile yeni sezonuna başladı. 40 ilk bölümünde Acun Ilıcalı’yı konuk etti.

Magazin 14.01.2022 11:47:00 0
ACUN ILICALI

40, Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV ekranlarında yeni sunucusu, gazeteci ve yazar Cansu Canan Özgen ile yeni sezonuna başladı. 40 ilk bölümünde Acun Ilıcalı’yı konuk etti.

 

Yapımcılığını BBO Yapım, Mahperi Altun Uçar ve Şafak Bakkalbaşıoğlu’nun üstlendiği, ekranların gündem yaratan, gündemi değiştiren programı 40, 13 Ocak Perşembe akşamı Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’de yapımcı, televizyoncu, Acun Ilıcalı’yı konuk etti.

 

Ilıcalı, Cansu Canan Özgen’in sorularını içtenlikle yanıtladı. Acun Ilıcalı 40 soruya tüm samimiyetiyle yanıtlar verirken, format gereği “pas” hakkı olmasına rağmen hiçbir soruyu pas geçmedi, sosyal medyada ise Ebru Gündeş, Hadise, Fenerbahçe, Ali Koç, estetik ve özel hayatıyla ilgili anlattıkları öne çıktı.

 

5 ÇOCUĞUM VAR

Acun Ilıcalı, Cansu Canan Özgen’e “Dede” unvanının kendisine yakıştığını, kızı Banu’dan olan torununu kastederek duygusal bir cümle kurdu ve “5 çocuğum var” dedi.

 

ESTETİK YAPTIRMADIM

ESTETİK YAPTIRANLARA KARŞI BİR TARAFIM YOK

Acun Ilıcalı, uzun süredir medyada sıkça haberlere konu olan “estetik yaptırdı mı” sorusunun yanıtını 40’ta Cansu Canan Özgen’e verdi. Acun Ilıcalı, estetik yaptırmadığını, estetik yaptıranlara da karşı olmadığını belirtti.

Cansu Canan Özgen’in “Genç görünümünüzü neye borçlusunuz? Acun Ilıcalı hiç estetik yaptırdı mı?” sorusuna Acun Ilıcalı: “Hiç estetik yaptırmadım ama, estetik yaptıranlara da karşı bir tarafım yok. Tadında estetiği başarılı buluyorum, çünkü fiziksel bazı zorluklara dönüşen durumlar oluyor insanlarda… Orayı da yaptırsam, burayı da yaptırsam 3’er yaş 5’er yaş geriye gideceğim zannediyorlar, ben onun öyle düşündüğünü düşünmüyorum. Amerika’da Miami’de estetiksiz kadın yok. Ama estetik insanın hayatında olmalı, ama tadında olmalı diye düşünüyorum" dedi. 

 

EBRU GÜNDEŞ’İ HADİSE’YE TERCİH ETMEDİM

HADİSE O SES RAP’TE

AYNI İSMİ 2 YERDE KULLANMA ŞANSIMIZ YOK

HADİSE’YLE İLİŞKİMİZ ÇOK GÜÇLÜ

Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye’nin jürisine Hadise’nin olaylı vedası ve Ebru Gündeş’in yeniden jüri koltuğuna oturması konusunda da ilk kez konuştu.

Cansu Canan Özgen, Acun Ilıcalı’ya “Ebru Gündeş’i Hadise’ye tercih ettiniz mi” sorusunu yöneltti.

Acun Ilıcalı: “Ebru Gündeş’i Hadise’ye tercih etmedim. Bir kere Hadise, O Ses Rap’te var, gözden kaçıp da konuyu başka yere taşımak isteyen gözler olabilir… O Ses Rap projemiz var, Hadise orada yer alacak, aynı ismi 2 yerde kullanma şansımız yok. Dikkat ederseniz biz O Ses Rap’e geçen sene başladık ve geçen sene de jüri üyemiz Hadise’ydi. Hadise’yi biz rapçi olmamasına rağmen O Ses Rap’e koyduk ki, bu şu demek oluyor, rapçi olmamasına rağmen Hadise’yi rap’e koyuyorsak bizim Hadise’ye olan güvenimizi gösteriyor ve aramızdaki ilişkinin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Öbür tarafta da O Ses Türkiye’de jüri değiştirmemiz lazım, her sene değiştirdik jüriyi, nerdeyse değişmeyen senemiz olmadı diyebilirim. Aynı jüriyle 2 sene çok nadir devam ediyoruz, Hadise’yi buraya koyduk, Ebru’yla bu sene beraber olmak istedik, teklif ettik, kabul etti, Ebru da bu tarafta kaldı. Birisi Rap’te, birisi de baktığın zaman normal O Ses’te” dedi.

 

EXXEN VE RTÜK’ÜN HASAN CAN KARARI

Başarılı ve sevilen televizyoncu Acun Ilıcalı, Exxen’de yayınlanan Hasan Can Kaya’nın Konuşanlar Programı’na Radyo Televizyon Üst Kurulu’nun para cezası vermesi ve katalogtan çıkarılması konusundaki kararı hakkında da ilk kez 40’a açıklama yaptı.  Ilıcalı, “Açık kanallarda denetim olması gerekiyor. Platformlar konusunda esnek olunması gerekiyor. Para verip üye olunan bir kanal, Hasan Can kararını yanlış buluyorum” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MAGAZİN SERVİSİ


16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    8988,1%2,06
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,04% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2296,12% 0,83
  • Ç. ALTIN

    3841,94% -0,33