AÇTIKLARI PANKART İLE FARK YARATTILAR

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu`nda yapılan AK Parti Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi`ne katıldı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti`nin icraatlarını anlattığı sırada Kocaeli`den gelen partililer tr

4.08.2018 20:08:27 0
AÇTIKLARI PANKART İLE FARK YARATTILAR

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda yapılan AK Parti Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi'ne katıldı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti'nin icraatlarını anlattığı sırada Kocaeli'den gelen partililer tribünlerde 'Selam olsun yiğit doğuran analara, Kocaeli'den sevgi getirdik Başkan Erdoğan'a' pankartı açtı.

 

81 İl'den gelen Ak Partili kadınların ve Ak Parti Milletvekillerinin yoğun ilgi gösterdiği AK Parti Kadın Kolları 5. Olağan Kongresinde ilginç anlar yaşandı. Kocaeli'den gelen kadın partililer tribünlerde 'Selam olsun yiğit doğuran analara, Kocaeli'den sevgi getirdik Başkan Erdoğan'a' pankartı açtı.Cumhurbşkanı Erdoğan Pankartın açılmasının ardından,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte kongrede kadınları selamlayarak karanfil attı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu muhteşem salonun ülkemin dört bir yanındaki yürekleri Akdeniz gibi geniş, soluğu Afrika gibi sıcak kadınlarımızı selamlıyorum. Filistin'in yiğit kadınlarını, Arakan'ın mazlum kadınlarına,  Afrika'nın Asya'nın cefakar kadınlarına, Suriye'nin gözü yaşlı kadınlarına selamlarımı gönderiyorum. Her türlü ayrımcılık ve baskıya rağmen Türk ve Müslüman olmanın onurunu göğsünde gururla taşıyan gurbetçi kadınlarımızı  selamlıyorum" dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10268,14%-0,09
  • DOLAR

    32,23% -0,29
  • EURO

    34,78% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2417,41% 1,01
  • Ç. ALTIN

    3897,47% 0,30