Açelya ile Gülümse Hayata

Ekranların sevilen yüzü, Açelya Akkoyun bundan böyle hafta içi her gün 360 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Magazin 6.10.2017 21:57:56 0
Açelya ile Gülümse Hayata

Ekranların sevilen yüzü, Açelya Akkoyun bundan böyle hafta içi her gün 360 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

 

“AÇELYA ile Gülümse Hayata” da sağlıktan modaya, el işlemelerinden örgüye, spor, beslenme ve elbette birbirinden lezzetli yemek tarifleri ekrana geliyor.

 

Ekran başında yaratıcı fikirlerden ilham alırken, şaşırtıcı hayatlara göz atacağız, sürpriz konuklarla bolca sohbet, samimi duygular ve Açelya Akkoyun’un içten gülümsemesi iki saat boyunca 360 ekranlarında...

 

Ekranların güler yüzlü programı Açelya ile Gülümse Hayata 09 Ekim Pazartesi günü yine birbirinden özel konu ve konuklarıyla sizlerle olacak.

 

Açelya ile Gülümse Hayata’da pazartesi günü Açelya Akkoyun’a Şöhret Yazıcı eşlik edecek. Patlıcanlı sultan-i köfte, helva-i hakani ve bulgurlu muska böreği tarifleri Açelya ile Gülümse Hayata seyircisiyle buluşuyor. Pratik ve yaratıcı fikirlerin paylaşıldığı elişi bölümünde ise Hikmet Bozkulak ağaç dallarından dekoratif aksesuar yapımını uygulamalı olarak anlatıyor. Her göğüs ağrısı kalp krizi habercisi mi, kaç yaşından sonra kalp kontrolünü artırmak gerekir, kalp darlığı, şahdamar hastalıkları, felç geçirme riski olanlarda ameliyatsız tedavi seçenekleri ve çok daha fazlasını kardiyoloji uzmanı Prof. Dr. Bilal Boztosun anlatıyor. Doğru nefes almak ömrü uzatıyor, yaşam kalitesini yükseltiyor, peki nasıl doğru nefes alacağız, nefes almanın ruhsal ve fiziksel önemi nedir ve yanlış nefes hangi hastalıklara kapı aralar, canlı yayında nefes analiz çalışmasıyla ve birbirinden ilginç uygulamalarıyla nefes terapisti ve yaşam koçu Özden Kaftan Thomas Açelya ile Gülümse Hayata programına geliyor.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


Anahtar Kelimeler: Açelya ile Gülümse Hayata
24.5° / 13.9°
  • BIST 100

    10160,42%-0,13
  • DOLAR

    32,24% -0,06
  • EURO

    35,03% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2460,54% 0,60
  • Ç. ALTIN

    3945,17% 0,82