ABDULLAH ORTAÇ'IN MUTLU GÜNÜ

Artuklu Haber İnternet Gazetesi Genel yayın yönetmeni ve İmtiyaz Sahibi Abdullah Ortaç'ın kızı Burcu Ortaç, Ankara Marev Kültür Merkezinde kıyılan Nikah ile Fatih Çetin ile Dünya evine girdi.

Ankara 2.03.2021 13:22:00 0
ABDULLAH ORTAÇ

Artuklu Haber İnternet Gazetesi Genel yayın yönetmeni ve İmtiyaz Sahibi Abdullah Ortaç'ın kızı Burcu Ortaç, Ankara Marev Kültür Merkezinde kıyılan Nikah ile Fatih Çetin ile Dünya evine girdi.

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Ankara Birlik Mahallesi MAREV Ankara Kültür Evi Nikah salonunda , düzenlenen nikahın Şahitliğini Emekli Ankara Hakimi M.Beyazıt Boran yaptı. Mamak Belediyesi Evlendirme MemuruNikahı  kıyarken,  Genç çiftin nikah cüzdanlarını takdim eden  Emekli Ankara Hakimi eski Yargıtay Cumhuriyet Savcısı M.Beyazıt Boran, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dilerken, başarılı, pırlanta gibi iki evladı yetiştiren ailelerine de teşekkür etti.

Bir İsmail Tekpınar dahil 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Pandemi nedeniyle Genç Çiftin Maskeli olarak kıyılan Nikahında Davetlilerin de   Sosyal mesafe kurallarına uyduğu ve Maske ile nikah töenine  katıldıkları  görüldü. Ankara'da yaşayan Mardinlilerin ve STK'larının katıldığı ilgi gösterdiği Nikah Törenine Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneği Başkanı Fahrettin Enez ve Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneği   Başkan Yardımcısı Edip,Öner,Sivil Toplum Kuruluşları Platformu  Genel Başkanı Habip Şeker,Ankara Mamaklılar Derneği Başkanı  Cemali Özkaya,Sivil Toplum Kuruluşları Genel Başkan Yardımcısı Ayhan İnanlı,AHİD Derneği Mamak  Şubesi Başkanı Osman Emir ve  çiftin yakınları katıldı.

Bir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar, takım elbise ve iç mekan görseli olabilir

 

Bir çiçek ve iç mekan görseli olabilir

 

Bir gül görseli olabilir

 

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


Anahtar Kelimeler: ABDULLAH ORTAÇ' MUTLU
26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,53
  • EURO

    34,31% 0,48
  • GRAM ALTIN

    2505,87% 0,88
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00