ABDULLAH ERİN'E DESTEK İÇİN BİRARAYA GELDİLER'

AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Erin , İş İnsanları ve STK temsilcileri İLE bir araya geldi.

Mardin 5.03.2024 21:43:00 0
ABDULLAH ERİN

AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Erin , İş İnsanları ve STK temsilcileri İLE  bir araya geldi.

 

 

Mardin Babil Otel'de Ak  Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Erin,Ak Parti Mardin Milletvekili Muhammed Adak, Mardinli İş İnsanları Hasan Keleşoğlu,Eski Ak Parti  Milletvekili Adaylarından İş İnsanı İbrahim Kösen, Mardin  Kızıltepe ve Çevresi Sosyal  Yardımlaşma Kültür Derneği Başkanı Fahrettin Enez ve STK yöneticileri katıldı

 

 Ak Parti  Mardin Büyükşehir Belediye Başkan  Adayı Abdullah Erin buluşmada  , proje ve çalışmalarını katılımcılara anlatıp katılımcıların görüş ve önerilerini dinledi.

Birçok etkinliğe katılarak vatandaşlarla bir araya geldiğini belirten  Ak Parti  Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Erin Toplumun tüm katmanları ile  istişare etmenin önemine vurgu yaptı.

Başkan Adayı Erin  “Mardinli, kardeşlerimiz ile istişare etmeyi, onların sorunlarını ve isteklerini dinleyerek yapacağımız çalışmaları anlattık. Türkiye Yüzyılı'nda müreffeh bir Mardin'ı ilham kaynağımız, yarınlarımızın güçlü çalışkan İnsanlarımız ile  birlikte inşa edeceğiz” diye konuştu.

Ak Parti  Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Erin, kendilerini sıcak bir şekilde karşılayıp ve misafir eden herkese toplantıya katılımlarından dolayı  teşekkür etti.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


Anahtar Kelimeler: ABDULLAH ' DESTEK BİRARAYA GELDİLER'
32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19