YDP GENEL BAŞKANI EMANULLAH GÜNDÜZ'DEN MUSA ORHAN İLE İLGİLİ ÇOK SERT AÇIKLAMA

Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Emanullah GÜNDÜZ Ankara'da Musa Orhan ile ilgili çok sert bir açıklama yaptı.

1.09.2020 13:17:00 0
 YDP GENEL BAŞKANI  EMANULLAH GÜNDÜZ

YDP Lideri Emanullah GÜNDÜZ yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:"Gündemi meşgul eden oldukça üzücü bu olayı konuşmak ve cümleleri seçmek çok zor. Çünkü bu konuda halkımız büyük bir kızgınlık içinde ve siyasetçi olarak halkın sözcü olmak bizim görevimizdir. Musa Orhan yazışmalarında kendi itirafı ile seri bir tecavüzcüdür ve aynı zamanda katil olmuştur. Sapık ruhu ile genç bir kızı ölüme sürüklemiştir.  Musa Orhan şerefsizdir, böyle bir olaya şerefsizlik demeyeceğiz böyle bir adi aşağılık kişiye şerefsiz demeyeceğiz de kime şerefsiz diyeceğiz." Diyerek oludukça sert açıklamalarda bulundu.


YDP Lideri Emanullah GÜNDÜZ sözlerine şu şekilde devam etti:" Bu şerefsiz kim? Neden buna sahip çıkılıyor?Neden tutuksuz yargılanıyor? Neden cezasını çekmiyor? Eğer bu şerefsiz MİT'in muhbiri ise Mit daha önce hainlere yaptığı gibi dağda kafasına sıkıp terörist vurduk diye açıklama yapmalıydı. Yargı kararı kamu vicdanını yaralamıştır, genç kız ruhuna ve içinde bulunduğu şartlara bakıldığı zaman bunun rızaya bağlı olmadığı anlaşılacaktır.

 

Devletimizin adaleti tesis etmesi lazım aksi takdirde Adalet mafyaların eline düşecek ve vatandaş kendisi adaleti tesis etmeye çalışacak ki bu kaos anarşi demek. Beni arayan bir çok kişi: "Eğer devlet bu adi şerefsiz köpeğe ceza vermezse biz gördüğümüz yerde gerekeni yapacağız." demişlerdir ve bu çok korkunç ve üzücü bir durumdur. Yeni Dünya Partisi olarak bu şerefsizin hakketiği cezayı alması için takipçisi olacağız. Devlet, vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak içindir. Tecavüzcü katilleri serbest bırakmak Devletin varlık sebebine zıttır." Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER;ABDULLAH ORTAÇ


24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22