NUSAYBİN KAYMAKAMI EMRE YALÇIN'DAN 'YAŞLILAR HAFTASI' MESAJI

Mardin'in Nusaybin ilçe Kaymakamı Emre Yalçın ''Yaşlılar Haftası' 'dolayısıyla yazılı mesaj yayınladı.

Mardin 19.03.2021 10:17:00 0
 NUSAYBİN KAYMAKAMI EMRE YALÇIN

Mardin'in Nusaybin ilçe Kaymakamı Emre Yalçın ''Yaşlılar Haftası' 'dolayısıyla yazılı mesaj yayınladı.

 

Nusaybin ilçe Kaymakamı Emre Yalçın Mesajında: "Milli değerlerimiz ve kültürümüzün taşıyıcısı olan yaşlılarımıza hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek, toplumsal yaşama aktif olarak katılmalarını, sosyal, kültürel ve ekonomik haklara sahip ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak, devlet olarak öncelikli görevimizdir.

Yaşlılara gereken önemi vermeyen, onlara sahip çıkmayan, ihtiyaç duydukları saygı ve sevgiyi esirgeyen bir toplumun huzur içinde olması mümkün değildir. Yaşlılara gösterilen önem, onların huzuru ve rahatı için gösterilen çaba o toplumun uygarlık göstergesiyle eş değerdedir.

Ne mutlu ki bizler, millet olarak, saygıdeğer büyüklerimizi asla bir yük olarak görmeyen, bilakis onların varlıklarından mutluluk duyan, onlara hak ettikleri ilgi, saygı ve hürmeti gösteren bir kültür ve geleneğe sahibiz.

Şunu çok açık bir şekilde bilmeliyiz ki Allah ömür verirse bizler de bu yaşlılık çağlarına bir gün mutlaka ulaşacağız. Yaşlılarımız bizim için bir yük değil, saadet kaynağıdır. Büyüklerimizi sadece özel gün ve haftalarda değil yılın her gününde hatırlayarak onlarla birlikte olduğumuzu onlara hissettirmeliyiz.

Bu vesileyle tecrübelerinden, birikimlerinden istifade ettiğimiz, en verimli çağlarını ülkesine ve milletine hizmetle geçirmiş bütün değerli büyüklerimizin Yaşlılar Haftası'nı kutluyor, kendilerine sağlıklı, mutlu ve uzun ömürler diliyorum” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/NUSAYBİN

 


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,53
  • EURO

    34,31% 0,48
  • GRAM ALTIN

    2505,87% 0,88
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00