NEFES İZMİR`DE BASINA TANITILDI.

Sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle tanınan ünlü modacı Ertan Kayıtken ‘‘Adını projeden alan Nefes” hayata yeni başlayan ve tutunmak isteyen bebeklerin nefesi olacak. İzmir halkının, moda severlerin ve sponsorların desteğiyle hepberaber her ge

Turizm 30.01.2014 19:06:26 0
  NEFES İZMİR`DE BASINA TANITILDI.

Sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle tanınan ünlü modacı Ertan Kayıtken ‘‘Adını projeden alan “Nefes” hayata yeni başlayan ve tutunmak isteyen bebeklerin nefesi olacak. İzmir halkının, moda severlerin ve sponsorların desteğiyle hepberaber her geçen gün büyüyoruz ve bu çok mutluluk verici’’ dedi.

 

“BÜYÜLÜ BİR MODA YOLCULUĞU”

 

Sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle tanınan ünlü modacı Ertan Kayıtken, adını projeden alan “Nefes” koleksiyonuyla, Behçet Uz Çocuk Hastanesi vakfı ile çocuklar için  bir araya gelmeye hazırlanıyor.

 

“Nefes” ; Organizasyonunu Öner Evez’in üstlendiği, 18 Mart 2014 Salı gecesi İzmir Hilton Oteli’nde gerçekleşecek muhteşem bir defileyle sanat, cemiyet ve iş dünyasının ünlü simalarının karşısında görücüye çıkacak… Elde edilecek gelirle Behçet Uz Çocuk Hastanesi çocuk servisine Neonatal Ventilatör (Solunum aygıtı) alınacak.

 

75 parçadan oluşan ‘‘Nefes’’, Türk kadınının dünya modasıyla paralel bir giyim sitiline sahip olduğunu ispatlamak adına ayrıca bir önem taşırken, koleksiyondaki danteller, üzerinde kendinden desenli çizgileri bulunan satenler, ipek tüller ve swarovski taşlarla bütünleşen şık gece kıyafetlerİ ile defileyi izleyenler büyülü bir moda yolculuğuna çıkacak.

 

Ünlü modacı Ertan Kayıtken “Nefes” koleksiyonu için, “Behçet Uz Çocuk Hastanesi Vakıf Başkanı Ülkü Karlı ile yapmış olduğum görüşmede; prematüre doğan bebeklerin büyük bir kısmında akciğerleriyle ilgili sorun yaşadıklarını ve çok acil hayat kurtaran bir cihaza ihtiyaçları olduklarını öğrendiğimde hemen bu sene yapacağım defileyi Behçet Uz Çocuk Hastanesi yararına yapmaya karar verdim. Hayat kurtaran bu cihaz için hazırladığım koleksiyonun adı da projenin kimliği olan ``Nefes``ten başka birşey olamazdı. Uzun yıllardır sürdürdüğüm sosyal projeler kapsamındaki defilelerim bu sene nefes alma zorluğu çeken premature bebeklerimiz için yapılacak. Amaç moda dünyasının bu fantazi ışığının sadece kişisel zevk ve egoları tatmin etmeyip, sosyal anlamda duyarlı moda severlerle birlikte ``Nefes``e ihtiyacı olan küçük bebeklere hayat vermek’’ dedi.

Behçet Uz Çocuk Hastanesi Vakıf Başkanı Ülkü Karlı ise, “Vakfımıza geçtiğimiz yıllarda da onkoloji bölümüne çok değerli bir cihaz kazandıran Erkan Kayıtken bu yıl da, hazırlamakta olduğu, her zaman İzmir`de çok ses getiren defilesini, hastanemiz ve vakfımız yararına yapacağını duymak, bizi çok sevindirdi. Şu an hastanemizin çok acil ihtiyacı olan, hayati öneme sahip PREMATÜRE YENİ DOĞAN VENTİLATÖR cihazını hastanemize kazandırmak için bizlere destek olan Erkan Kayıtken ve tüm destekçilere sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

“Nefes” koleksiyonuna paha biçilmez değerde olan mücevherleriyle Metis Mücevherat; Cansın Çiloğlu, Öner Evez Fashions Event Management ve ekibi, Monjardin; Ali Deniz, Alpay Tekstil; Serkan Alpay, Diva Müzik, Ses - Işık ; Ferit Mermerci, Ayakkabı Tasarım; Gökhan Talay, Saç Tasarım; Şener Sarıgül, Make-Up; Tuğberk Yılmaz  ve kapılarını sonuna kadar açarak ev sahipliği görevine ortaklık eden 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İZMİR


21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07