MARDİN VALİSİ TUNCAY AKKOYUN, MARDİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ

Mardin İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir ve yetkililerle toplantı gerçekleştiren Vali Akkoyun ; eğitim-öğretim öğretim faaliyetleri, okul, derslik, öğretmen-öğrenci sayılar, tamamlanan ve yapımı devam eden okullar hakkında bil

6.12.2023 19:17:00 0
 MARDİN VALİSİ  TUNCAY AKKOYUN, MARDİN  İL MİLLİ EĞİTİM  MÜDÜRLÜĞÜNÜ   ZİYARET ETTİ

Mardin Valisi  Tuncay Akkoyun, Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürlüğünde, İl Millî Eğitim Müdürü  Murat Demir ve yetkililerle toplantı gerçekleştiren Vali Akkoyun ; eğitim-öğretim öğretim faaliyetleri, okul, derslik, öğretmen-öğrenci sayılar, tamamlanan ve yapımı devam eden okullar hakkında bilgi aldı.

 

Şube müdürlerimiz il genelinde gerçekleştirilen faaliyetler hakkında brifing verdi, çalışmalarını sundu.

Çalışmaları inceleyen Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, çalışmalardan memnuniyet duyduğunu ifade ederek çalışmalarımızı aynı hızla ve her gün üzerine katarak devam ettirmenizi bekliyorum dedi.

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü  Murat Demir' de; Yaptığımız ve yapacağımız her şey çocuklarımıza daha güzel ve sağlıklı eğitim ortamları sunmak içindir. Gücümüzün yettiğince eğitim-öğretim ortamlarını güzelleştirmek için çabalıyoruz ve çabalayacağız.

 

Toplantının ardından Vali Tuncay Akkoyun, İl Müdürü Murat Demir'e ve yetkililere çalışmaları konusunda başarılar diledi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00