MARDİN VALİSİ MAHMUT DEMİRTAŞ KIZILTEPE MUHTARLAR OFİSİ'NDE MUHTARLARI ZİYARET ETTİ

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş Güneydoğu Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve Kızıltepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hatip Şeran ve Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi.

3.07.2022 10:40:00 0
 MARDİN VALİSİ MAHMUT DEMİRTAŞ KIZILTEPE MUHTARLAR OFİSİ

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş Güneydoğu Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve Kızıltepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hatip Şeran ve Mahalle Muhtarları ile  bir araya geldi.

 

Mardin Valisi ve Büyükşehir Beledie Başkan Vekili Mahmut Demirtaş,Mardin'in ilçelerine yaptığı iş ziyaretleri kapsamında geldiği Kızıltepe ilçesinde ,Güneydoğu Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve Kızıltepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hatip Şeran ve Mahalle Muhtarları ile  Kızıltepe Muhtarlar Ofisinde bir araya geldi.

 

Mardin Valisi ve Büyükşehir Beledie Başkan Vekili Mahmut Demirtaş'ın Kızıltepe Muhtarlar Ofisini ziyareti sırasında kendisine,Kkızıltepe Kaymakamı Hüseyin Çam,Kaymakam Refiki Osman Sarı ve Kızıltepe  Kaymakamlık yazı işleri müdürü Ramazan Uygur eşlik etti.

 

Kızıltepe Muhtarlar Ofisi toplantı salonunda gerçekleşen ziyaret sırasında Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmt  Demirtaş ile Kızıltepe Kaymakamı ve Kızıltepe Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, muhtarların sorun, talep ve önerilerini dinleyerek sorunların çözümü ve taleplerinin gerçekleşmesi için konusunda çalışma içinde olacaklarını ifade ettiler.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00