MARDİN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ DEMİR MARDİN FEN LİSESİ PANSİYONUNU ZİYARET ETTİ

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Mardin Fen Lisesi pansiyonunda kalan öğrencileri ziyaret ederek düzenlenen çiğ köfte etkinliğinde öğrencilerle bir araya geldi.

Mardin 22.12.2022 19:13:00 0
  MARDİN  İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ DEMİR  MARDİN FEN LİSESİ PANSİYONUNU ZİYARET ETTİ

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü  Murat Demir, Mardin Fen Lisesi pansiyonunda kalan öğrencileri ziyaret ederek düzenlenen çiğ köfte etkinliğinde öğrencilerle bir araya geldi. 

 

Öğrencilerle sohbet eden Mardin  İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ; "Sevgili Gençler, siz bizim yarınlarımızsınız. Bizim bütün gayretimiz sizlerin iyi yetişmiş, güzel ahlaklı, erdemli, donanımlı ve çalışkan fertler olarak iyi noktalara gelmeniz için. Hepiniz bu potansiyele sahipsiniz. Hayal kurun, hayal etmekten asla korkmayın ve kendi hedeflerinizi belirleyin. Daha sonra hayalleriniz ve hedefleriniz için azimle ve sabırla çalışın. Kimi zaman yorulmanız, sıkılmanız elbette çok normal. Hepimiz insanız ve dönem dönem bu tarz ruh hallerini yoğun olarak hissedebiliriz. Ama önemli olan olabildiğince kısa sürede kendimizi toparlayıp yeniden yola koyulmak. Anlamlı ve güzel şeyler zamanla ve emekle olur. Bunu kendinize ve arkadaşlarınıza sık sık hatırlatarak tazelenin ve hayalleriniz için, hedefleriniz için güçlü adımlarla ilerlemeye devam edin. Merak etmeyin, olaylara bu şekilde umutla yaklaştığınız takdirde sınav kaygılarınız azalacak ve YKS'de önemli başarılar elde edeceksiniz. Biz size tüm kalbimizle güveniyoruz ve sizi tüm gücümüzle destekliyoruz gençler. Biliyoruz ki güzel işlere imza atacaksınız. Sizlerden isteğimiz karakteri sağlam, erdemli, çalışkan ve üretken bireyler olmanız. Sizlerden beklentimiz derslerinize çalışmanız, bol bol kitap okuyarak his ve fikir dünyanızı derinleştirmeniz, zenginleştirmeniz." ifadelerini kullandı.

 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Demir , okul idarecilerine ve öğretmenlere; "Değerli Meslektaşlarım, sizler gerçekten saygıyı ve takdiri hak eden güzel işlere imza atıyorsunuz. Bugün burada öğretmen olmanın ne kadar kıymetli olduğunu sizler sayesinde tekrar hissettik. Öğretmenleri olarak sizler kimi zaman bir anne-baba, kimi zaman bir abla-abi, kimi zaman bir dost-kardeş gibi evlatlarımızın yanında oluyorsunuz. Öğrencilerimizle sizin aranızdaki güven ve muhabbetin oluşturduğu bu sıcak aile ortamını görmek, bizi çok mutlu etti. Biliyoruz ki pansiyonumuzda bu güzel iklimin oluşması, özverili çabalarınız ve fedakarlıklarınızla mümkün oluyor. Tüm emekleriniz için sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullanarak öğrencilerimiz için atacakları her adımda öğretmenlerimizin yanında olacaklarını belirten İl Müdürü Demir çalışmalarında kendilerine kolaylıklar ve başarılar diledi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00