KIZILTEPE ENGELLİLER BİRLİĞİ DERNEĞİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AHMET BİLEN'İ ZİYARET ETTİ

Kızıltepe Engelliler Birliği Derneği üyelerinden oluşan bir heyet, Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bilen'i ziyaret etti.

Mardin 8.08.2022 18:54:00 0
 KIZILTEPE ENGELLİLER BİRLİĞİ DERNEĞİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ  AHMET BİLEN

Kızıltepe Engelliler Birliği Derneği üyelerinden oluşan bir heyet, Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bilen'i ziyaret etti.Ziyaret esnasında Derneğin faaliyetlerinden, bu faaliyetlere İlçe Müdürümüzün verebileceği desteklerden ve ilave edilebilecek birlikte yürütülebilecek projelerden bahsedildi.

 

Ziyaretin gündeminde engelli bireyler arasında kendini dış dünyaya kapatmış bireylerin tekrar hayata döndürülmesinde etkinliklerin ve sporun önemli bir araç olduğu bu konuyla ilgili yapılabilecek tüm çalışmalarda ve projelerde İlçe Milli Eğitim Müdürü Kızıltepe Engelliler Birliği Derneğine destek olacağını belirtti.

 

Bu sayede hem engelli vatandaşlarımızın hem de ailelerinin neler yapabileceklerini görmesi onları olumlu yönde etkileyeceğini bu sayede de yaşam standartlarının artırılabileceği konuşuldu.

 

Ziyaret Kızıltepe Engelliler Birliği Dernek Başkanı İzzettin AKBABA öncülüğünde Derneğin İlçe Milli Eğitim Müdürü  Ahmet BİLEN'e plaket takdim etmesiyle son buldu.

 

Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü  Ahmet BİLEN; Dernek başkanı ve üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti, iyi dileklerde bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE

 


29° / 16.5°
  • BIST 100

    9645,02%-0,5
  • DOLAR

    32,57% 0,10
  • EURO

    34,88% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2436,72% 0,29
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00