KIRŞEHİRLİLER MAMAK’TA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

AK Parti’den Mamak Belediye Meclisi üyeliğine aday olan Kırşehir kökenli Hamza Can, Fahri Ünlü ve Hayati Demir’in birlikte düzenledikleri, "Kırşehirliler Birlik ve Dayanışma Gecesi" siyasilerin yoğun katılımına sahne oldu.

Ankara 8.03.2024 17:11:00 0
 KIRŞEHİRLİLER MAMAK’TA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

AK Parti’den Mamak Belediye Meclisi üyeliğine aday olan Kırşehir kökenli Hamza Can, Fahri Ünlü ve Hayati Demir’in birlikte düzenledikleri, "Kırşehirliler Birlik ve Dayanışma Gecesi" siyasilerin yoğun katılımına sahne oldu.

Dayanışma gecesine AK Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu,  Eski Ankara ve Kırşehir Milletvekili Hacı Turan, AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Asım Balcı, İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl, Eski Mamak Belediye Başkanları Gazi Şahin, Mesut Akgül, Kırşehirli Dernekler Federasyonu, Mamak Kırşehirliler Derneği ve çok sayıda Kırşehirli katıldılar.

Ankara ve Kırşehir milletvekilliği görevlerinde bulunan Hacı Turan etkinlikte bir konuşma yaptı. AK Parti’nin Türkiye’de 22 yıldır istikrar sağladığını, bu istikrarın eser siyasetine dönüştüğünü ifade eden Turan, Mamak’ta Asım Balcı Hocanın seçileceğini ve Mamak’ta hizmetlerin kesintisiz bir şekilde süreceğini söyledi. Hacı Turan, Kırşehirlilerden AK Parti’ye Ankara Büyükşehir, Mamak ve belediye meclis üyeliğinde oy istedi.

Mamak'a cazibe merkezi haline getireceklerini, projelerinin hazır olduğunu ifade eden Mamak Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Asım Balcı da konuşmasında, "Mamak için çok özel ve güzel yatırımlar yapacağız. Mamak'ta ekonomiye, istihdama ve ticarete büyük katkılar sunacak projeler hazırladık. Kızılca Sanayi Sitesi, Mamak Organize Sanayi Bölgesi ile birlikte hayvancılık ve tarımı da kalkındıracak çalışmalarımız olacak. Sahadaki gözlemlerimizden de bu tür projelerle ilgili beklenti yüksek. İnşallah göreve gelir gelmez kolları sıvayıp, bu çalışmaları hayata geçireceğiz" dedi.

Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı ve AK Parti’den Mamak Belediye Meclis Üyesi Adayı Hamza Can da konuşmasında, “Kırşehir’den çıktık, Mamak’a geldik. Çocukluğumuz, gençliğimiz, çalışma hayatımız hep Mamak’ta geçti. Mamak’ta kazanmaya başladık, yatırımlarımızı Mamak’a yaptık. Bu şehrin güzelleşmesi, modernleşmesi için inşaatlar yaptık. Şimdi bize AK Parti yeni bir fırsat verdi. Partimiz, belediyecilikte mahir bir başkan olan Asım Balcı Hocamıza meclis üyesi olma şansı verdi. Tecrübelerimizi bu şehrin kalkınması için, sorunların çözümü için kullanma fırsatı bulduk. Şahsıma bu fırsatı veren AK Parti İlçe Başkanımız Erhan Sarıgöl’e, Belediye Başkanımız Asım Balcı Hocamıza ve partimizin yetkili organlarına teşekkür ediyorum. Şimdi Türkiye Yüzyılı’nda Türkiye’nin dev gibi ayağa kalkışına şahitlik ediyoruz. Bir şahlanış yaşıyoruz.  Bu şahlanışı da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti gerçekleştiriyor, Cumhur İttifakı gerçekleştiriyor. Hemşerilerimizin tamamının desteğini bekliyoruz” diye konuştu.

Yaptığı konuşmada sivil toplum örgütlerinin çalışmalarına değinen Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, Kırşehirli belediye meclis üyesi adaylarına çıktıkları yolda başarılar diledi.

Toplantı ikramların ve protokol konuşmalarının ardından tamamlandı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19