İstanbul Tavla Turnuvası 10 Nisan'da Başlıyor

Türkiye’nin en büyük e-spor etkinliği İstanbul Tavla Turnuvası 10 Nisan’da başlıyor.

Yaşam 26.03.2021 14:58:00 0
 İstanbul Tavla Turnuvası 10 Nisan

 

Türkiye’nin en büyük e-spor etkinliği İstanbul Tavla Turnuvası
10 Nisan’da başlıyor. Sosyal sorumluluğun ve büyük ödüllerin keyifli biretkinlikle birleştiği turnuvaya özellikle gençlerin katılımı gün geçtikçeartıyor.

Birincinin 50 bin TL ödül kazanacağıturnuva için heyecan doruğa çıkıyor.

 

 

İstanbul Tavla Turnuvası, en az5.000 yıllık geçmişiyle bugün bile her kuşağın en eğlenceli aktiviteleriarasında bulunan tavlayı mobil cihazlara taşıyarak, sokak hayvanları yararınabir sosyal sorumluluk etkinliği düzenleniyor. Geçtiğimiz yıl 76 ülkeden 21.940tavla severin katılımıyla Guinness Dünya Rekorları Kitabına girme başarısıgösteren turnuvaya, bu yıl da özellikle gençler büyük ilgi gösteriyor.

 

10-20 Nisan tarihleri arasındagerçekleşecek turnuva, Türkiye'nin dört bir yanından tavla oynamayı sevenleremobil cihazlarından ücretsiz katılım fırsatı sunuyor. Aynı zamanda turnuvayakatılan herkesi hem sokak hayvanlarını korumaya hem de binlerce ödülden birinikazanmaya davet ediyor. Turnuvanın birincisi 50 bin TL ödül kazanacak. Sokakhayvanlarına destek ise Hayvan Hakları Federasyonu’na (HAYTAP) bağışlanacak.

 

Gençlerin heyecanı dorukta!

Tavla Stars oyunu, rekabetçi vestrateji odaklı kurgusuyla pandemi nedeniyle sıkılan gençler için heyecan verici bir aktiviteye dönüşüyor.Turnuvanın ücretsiz bir şekilde mobil cihazlar üzerinden gerçekleşmesi deTürkiye'nin dört bir yanından katılımı mümkün kılıyor. Turnuvanın, sokakhayvanları yararına düzenlenerek sosyal bir fayda amacı taşıması vekatılımcılara binlerce büyük ödülden birini kazanma şansı sunması, gençlerarasında katılım heyecanını artıyor.

 

Oyun, karikatürize edilmişsempatik tasarımı ve üç boyutlu zarlarla gerçeğe en yakın zar atma deneyimisunmasıyla da büyük ilgi topluyor. Rakip oyunlara göre çok daha detaylı oyuncuistatistik ve profilinin yer alması, turnuva boyunca diğer oyuncularınmaçlarını izleyebilme ve izleyici listesini görebilme imkanı ve Alex De Souza,Burcu Esmersoy ve Muslera gibi ünlü isimlere karşı oynayabilme özelliğigençlerin ilgisini ve sosyal medya paylaşımlarını oldukça artırdı.

 

Tavla Stars %100 Yerli ve Şiddet İçermiyor

Türkiye’den yazılımcılarıngeliştirdiği Tavla Stars herhangi bir şiddet unsuruiçermiyor. Oyun; 3 farklı işletim sistemi, mac OS, iOS ve Android üzerindeçalışabilen tek tahta oyunu olma özelliğiyle geniş bir erişilebilirlikvadediyor.

 

Turnuva; İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Hayvan HaklarıFederasyonu (HAYTAP), Uluslararası Tavla Federasyonu, Vodafone Türkiye, Yemeksepeti,Tavla Stars ve Atölye Grup iş birliğiyle gerçekleşiyor. Burcu Esmersoy, Alex DeSouza, Fernando Muslera ve Cedi Osman gibi ünlü isimlerin de destek verdiğiturnuva katılımcılara bu isimlerle tavla oynayabilme fırsatı da sunuyor.

 

Katılım Ücretsiz

Katılımcılar Google Play veya Apple Store üzerinden telefonlarına veyatabletlerine Tavla Stars oyununu ücretsiz indirerek turnuvaya katılabilecek.Turnuva boyunca katılımcılar ön eleme, eleme ve final turlarından geçecek.Turnuva ekibi katılımcılara güzel bir moral kazandırmak için katılımcılarınsorularını YoutubeSayfasında ilgi çekici ve eğlenceli bir içerikle yanıtlıyor.


 

Ödüller cazip!

İstanbul Tavla Turnuvasıbirinciye 50 bin TL, ikinciye iPhone 12, üçüncüye Ege’de denize sıfır konumluMelek Hotels Bozburun’da 1 haftalık 2 kişilik tatil hediye ediyor. Sıralamadailk 2.500’e giren katılımcılara ise 25 liralık Yemek Sepeti kuponu veriliyor.

 

2020’de 5 bin tonmama bağışlandı

Sokak hayvanları yararına düzenlenen turnuva geçtiğimiz yıl76 ülkeden 21.940 tavla severin katılımıyla Guinness Dünya Rekorlarını kırmaklakalmayıp, turnuva sonunda sokak hayvanları derneklerine 5 bin ton mama bağışlandı.

 

Ulusal ve uluslararası ödüllerin sahibi oldu

Bir önceki yıl düzenlenen turnuva,etkinliklerin Oscar’ı Best Event Awards Bea World Experience töreninde KarAmacı Gütmeyen / CSR Dijital / Hibrit Etkinliği kategorisinde ‘Yılın En İyiSosyal Sorumluluk Etkinliği’ ödülünü kazandı. Ayrıca MMA EMEA SMARTIES 2020'de ‘MobilOyun, Oyunlaştırma ve E-Spor’ kategorisinde Bronz Ödül kazananı oldu. INFLOWNetwork Ödülleri ise turnuvayı 2020'nin ‘En İyi Oyun Etkileyici Kampanyası’olarak adlandırdı. Turnuva, 2021 Digital Event Awards’ta da finale kaldı. Bubaşarısıyla Türkiye'den finale kalan tek etkinlik oldu.

 

 ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    34,98% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2322,34% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00