İlklerin belediyesi Mamak

Mamak Belediyesi, çağın dinamik değişimini yakalamak adına hayata geçirdiği Mamak Füzyon çatısı altında Matematiksel Toplantıları'nı başlatıyor.

Belediye Haberleri 1.10.2021 11:25:00 0
 İlklerin belediyesi Mamak

Türkiye’de ilk defa ileri teknoloji alanlarında yerel yönetim inisiyatifi ve modeli oluşturan Mamak Belediyesi, çağın dinamik değişimini yakalamak adına hayata geçirdiği Mamak Füzyon çatısı altında Matematiksel Bilim Toplantıları'nı başlatıyor. Prof. Dr. M. Taner Koşan,  Doç. Dr. Miraç Çetin, Doç. Dr. Aynur Özcan katılımıyla gerçekleşecek ilk toplantıda Müzik ve Matematik İlişkisi, Jonglörlük Döngüleri Evren ve Matematik konuları ele alınacak. Her ayın ilk cumartesi günü düzenlenecek toplantılarda hem nitelikli insan yetiştirme hem de yüksek katma değerli ürün ihracatında pay artırmayı sağlayacak politikaların hayata geçirilmesi amaçlanıyor.

Katma değer sunacaklar

Özellikle Z kuşağı olarak adlandırılan gençlerin dijitalleşen dünyanın zararlarından korunması ve üretime yönlendirilerek onları çağın gerekliliklerine en uygun şekilde hazırlamak için önemli bir projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “ “Mamak Füzyon” markası ile hayata geçen Mamak Teknoloji ve Girişimcilik Merkezimizde, gençlerimizle yeni nesil öğrenme aktarım mekanizmalarını, uçtan uca bilimden üretime uzanan süreci kurgulamış olacağız. Burada edindikleri deneyimlerle gençlerimiz hem ülkemize hem de ilçemize katma değer sunacak” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK


Anahtar Kelimeler: İlklerin belediyesi Mamak
26.3° / 15°
  • BIST 100

    9530,47%-0,18
  • DOLAR

    32,47% 0,08
  • EURO

    34,67% 0,42
  • GRAM ALTIN

    2473,99% -0,49
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 1,16