HASAN KELEŞOĞLU'NUN MUTLU GÜNÜ

Mardin’in tanınmış ailelerinden İş İnsanı Hasan Keleşoğlu’nun oğlu Ardan Keleşoğlu ile Hakkı Keleş’in kızı Dilan Keleş Ankara GÜNAY WEDDİNG de yapılan görkemli düğün töreni ile dünya evine girdiler.

11.07.2023 08:52:00 0
 HASAN KELEŞOĞLU

Mardin’in tanınmış ailelerinden İş İnsanı Hasan Keleşoğlu’nun oğlu Ardan Keleşoğlu ile Hakkı Keleş’in kızı Dilan Keleş Ankara GÜNAY WEDDİNG de yapılan görkemli düğün töreni ile dünya evine girdiler.

Bir 3 kişi, düğün ve yazı görseli olabilir

Ankara İncek de bulunan   Ankara GÜNAY WEDDİNG de gerçekleşen genç çiftin düğün törenine ilgi yoğun oldu. Birçok siyasi ve bürokratın da katıldığı düğün töreninde Mardin,Mersin ve Ankaradan gelen genç çiftin yakınları Keleşoğlu ve Keleş Ailelerini mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.


Dilan ve Ardan yapılan nikâh töreninde “Evet” derlerken iyi günde kötü günde bir ömrü beraber geçireceklerinin sözünü verdiler.  Bizlere bir açıklama yapan Dilan ve Ardan çifti "Bizleri bu en mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Allah herkese mutlu yuvalar kurmayı nasip etsin" diye konuştular.

Bir 6 kişi ve yazı görseli olabilir
 
Düğünde Mardin'in Siyaset ve iş Dünyasının önemli şahsiyetleri ağırlandı;


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan''ın Bakan olmasının ardından katıldığı ilk nikah törenine   ,Mardin Valisi Mahmut Demirtaş,Ak Parti Mardin Milletvekili Muhammed Adak, Mardin Eski Milletvekili .ve AK Parti Mardin Eski İl Başkanı Nihat Eri,Mardin 27.dönem Milletvekili Cengiz Demirkaya, Mülkiye Başmüfettişi ve Eski Şanlıurfa Valisi Abdullah  Erin, Mardin Eski Milletvekili Abdurrahim Akdağ,Mardin &Kızıltepe ve Çevresi Sosyal .Yardımlaşma Derneği Başkanı Fahrettin Enez ,Başkan Yardımcısı Edip Öner ve  Mardin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsa Tunç, DEKİNSAN Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mardinli İş adamı Kenan Kösen ve Kösen Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kösen,İş İnsanı Mehmet Emin Değer,İş insanı Mehmet Ali Yaşar,Cihan Pol Hastanesi Başhekimi Hekimi Dr. M.Emin DEĞER ,ş adamı Şeyhmus Gözenoğlu, ile  dernek üyeleri, Mardinli hemşerileri ve akrabaları genç çiftin mutluluklarına tanıklık ettiler.

Bir 4 kişi, gülümseyen insanlar, düğün ve yazı görseli olabilir
Şarkıcı Maral ve Latif Doğan’ın  sahne aldığı düğünde gelin damadın piste çıkmasıyla dolarlar havada uçuştu .Keleşoğlu ve Keleş Ailelerinin  bu mutlu günlerinde gelin ve damada kilolarca altınla binlerce TL para takıldı. Gecede gelin ve damada takı takmak isteyen davetliler uzun kuyruk oluşturdu.Mardin &Kızıltepe ve Çevresi Sosyal .Yardımlaşma Derneği Başkanı Fahrettin Enez ,Damadım boyu kadar 200 TL oluşan Halka yapar Boynuna Taktı.  Gelinin boynu ve kolları takılarla dolduğu için takı merasimi düğün sonunda devam etti.

Bir 3 kişi, aydınlatma ve düğün görseli olabilir

 

Bir 6 kişi, düğün, kürsü ve yazı görseli olabilir
Düğün  Törenine katılamayan çok sayıda bürokrat, belediye başkanları, Siyaset adamları da gönderdikleri düğün çelenkleri ile salonu adeta çiçek bahçesini çevirdi.

 


Artuklu Haber Ailesi olarak Genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Bir 12 kişi ve aydınlatma görseli olabilir

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA
 
Haber: İsmail DİNÇEL
 


Anahtar Kelimeler: HASAN KELEŞOĞLU' MUTLU
31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19