Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy çalışma alanlarını ziyaret ederek sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışmalarını yerinde inceledi.
Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından Dargeçit-Suçatı-Akbelen grup mahalle yollarında yürütmekte olan grup yolu asfalt söküm çalışmaları, sulama, serme ve sıkıştırma çalışmalarını yerinde inceledi.
Mayıs ayının sonlarında çalışma başlatan ekipler, İlk aşamada Dargeçit ilçesinde 7 kilometrelik bir yola başladı. Ekipler, daha sonra kazı ve serilme çalışmalarının ardından asfaltlama çalışmalarına başlayacak. Çalışmaların ne aşamada olduğunu yerinde inceleyen Başkan Aksoy, ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Dargeçit-Suçatı-Akbelen grup mahalle yollarında gerçekleştirilen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Aksoy; inceleme sonrası yaptığı açıklamasında mahallelerde asfalt çalışmaları yapılarak vatandaşların daha konforlu bir ulaşıma kavuşmalarını sağlamak için çalıştıklarını belirtti.
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/DARGEÇİT
9273,78%0,84
39,56% 0,12
45,51% 0,33
4294,53% 0,33
6918,66% -0,35