CHP BURSA İL BAŞKANI YEŞİLTAŞ’TAN İNEGÖL ÇIKARMASI

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri İnegöl’e çıkarma yaptı.

BURSA 2.12.2023 19:40:00 0
 CHP BURSA İL BAŞKANI YEŞİLTAŞ’TAN İNEGÖL ÇIKARMASI

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri İnegöl’e çıkarma yaptı. İnegöl’de, esnafı ziyaret eden ve vatandaşların sorunlarını, yerel seçime yönelik beklentilerini dinleyen Yeşiltaş, Bursa’yı sosyal belediyecilikle tanıştıracaklarını söyledi.

 

CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri İnegöl’de partililerle buluştu, esnafın ve vatandaşların sorunlarına, beklentilerine kulak verdi

.

İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte ilk olarak İnegöl İlçe Başkanlığını ziyaret eden İl Başkanı Yeşiltaş, İlçe Başkanı Zemci Şahin ve partililerle bir araya geldi. Ziyarette yerel seçime yönelik hazırlıklar ve İnegöl’ün sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. İl Başkanı Yeşiltaş burada yaptığı konuşmada, İnegöl’ün sorunlarını bildiklerini, çözümler için yol haritasını hep birlikte hazırladıklarını ve yerel seçime yönelik çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. Yeşiltaş, İnegöl’ün yerel seçimler için önemine dikkat çekerek, “Yerel seçimlerde İnegöl’de ve Bursa’da tarih yazmaya hazırlanıyoruz. Bunun için tüm örgütümüzle birlikte çalışmaya, vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Bursa’yı sosyal belediyecilikle tanıştırmak için omuz omuza mücadele vereceğiz” dedi.

 

Karşılıklı görüş alışverişinin ardından İlçe Başkanı Zemci Şahin, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın kollarının da katılımıyla ilçede sokakları dolaşıp esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

 

Vatandaşların isteklerini tek tek dinleyen Yeşiltaş, esnaflara da hayırlı ve kazançlı işler diledi. Esnafın ve vatandaşın hayat pahalılığı karşısında zor günler yaşadığını vurgulayan Yeşiltaş, “Esnaf kaderiyle baş başa bırakıldı. Emekliler zor günler geçiriyor. AKP için ise her şey yolunda. Memleket güllük gülistanlık. Ama gerçek öyle değil, Türkiye’de bütün sıkıntı esnafın, emeklinin, emekçinin üzerine yüklendi. Ancak ortak sorunların çözümü önce Bursa'da sonra Türkiye'de CHP iktidarı. Tüm gücümüzle, örgütümüzle birlikte çalışarak yerel seçimlerde Bursa'yı sosyal belediyecilikle tanıştıracağız.” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-BURSA


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00